De superbomen van Singapore

Geplaatst op Nieuws

Gardens by the Bay GrantDat Singapore op het gebied van technologie, high-tech snufjes en handel voorop loopt, dat weet iedereen. Dat ze echter ook één van de meest innovatieve steden zijn op het gebied van bouwwerken, dat laat de stad zien met dit bijzondere project.

Voor Singapore is het belangrijk om een groen hart in de stad te creëren en hiervoor is het Marina South District aangewezen als Botanische hoofdstad van de Wereld. De Singapore Supertrees zijn een ontwerp van het Bay of Singapore project. De bomen zullen enorme structuren worden tussen de 25 en 50 meter hoog en ze zullen zeker het straatbeeld in downtown Singapore significant beïnvloeden.

Singapore superbomen

De enorme bomen zijn eigenlijk torens van beton en staaldraad, waar binnenin planten van over de hele wereld groeien. De planten zullen de bomen geleidelijk aan helemaal overgroeien, zodat het net echte bomen gaan lijken. Daarna zullen er hangbruggen tussen de bomen gehangen worden, zodat u op ca. 22 m hoogte door deze bijzondere tuin kunt wandelen.

Dit artikel heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd