Reisverslag Amerika dag 8

Geplaatst op Ontdek AmerikaReisverslagen & ervaringen

Dag 8: Las Vegas

Vandaag beloofde een drukke dag te worden. We hebben er voor gekozen om eerst nog even een kijkje te nemen bij het attractiepark van het hotel, op de 2de verdieping vind je namelijk een achtbaan, schommelschip en diverse andere attracties! Na het park te hebben bekeken kozen we voor een licht ontbijtje in een van de vele restaurants van het hotel.

Vervolgens hebben we meerdere hotelinspecties gedaan, alle hotels lagen op of op een blok verwijderd van de befaamde strip.

The Strip in Las Vegas

The Strip in Las Vegas

Hierna hebben we uiteraard ook de strip uitvoerig bekeken, je komt werkelijk ogen en oren te kort wanneer je op deze uitgestrekte straat loopt! Aan weerszijde vind je vele winkels, restaurants en uiteraard ook de hotels en casino’s. Vergeet ook vooral niet de replica van de Eiffeltoren en het vrijheidsbeeld te bezoeken net als de befaamde fontein van het Bellagio hotel.

Zowel overdag als ’s avonds vindt bij dit hotel een spectaculaire show plaats waarbij muziek wordt gecombineerd met een fontein voorstelling waarbij het water wordt geregisseerd op het ritme van de muziek. De show, die een aantal minuten duurt is geheel gratis en een echte aanrader!

Nadat we de auto hadden opgehaald in de garage zijn we terug gereden naar ons hotel. Hier hebben we ons opgefrist en de hotels die we vandaag bezocht hebben verder besproken.

Om Las Vegas nog beter te leren kennen moet de strip natuurlijk ook ’s avonds worden bezocht. Alle hotels en winkels hebben dan namelijk neonverlichting aan staan waarbij het ene pand nog feller verlicht is dan het andere.
Met de auto over de strip heenrijden is al een ervaring op zich echter het leukste is natuurlijk om de auto te parkeren en ergens een hapje te eten om vervolgens de boulevard af te kunnen struinen. Na dat we nog wat foto’s hadden genomen van de Bellagio fontein zijn we terug gegaan naar ons hotel.

 

Gepost door Manon Leewis

Reis specialist bij 333TRAVEL. Ik ben in onder andere Amerika, Vietnam, Cambodja en India geweest. Het zijn allemaal supergave landen om te bezoeken, maar als ik moet kiezen hebben Amerika, India en Zuid Afrika de meeste indruk op me gemaakt.

Dit artikel heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd