Grootste zeeaquarium ter wereld in Singapore

Geplaatst op Nieuws

Als u op vakanrtie naar Singapore gaat vergeet dan niet het grootste zeeaquarium ter wereld te bezoeken: Marine Life Park. In het aquarium leven vele zeedieren, waaronder manta’s en hamerhaaien. De bassins zijn gevuld met maar liefst 60 miljoen liter water. U kunt dit aquarium bezoeken tijdens bijvoorbeeld een stopover in Singapore.

Marine Life Park Singapore grote bassin

Uiteraard is het aquarium voorzien van een tunnel waar vandaan u kunt genieten van een prachtig zicht onder water. In totaal zijn er 49 aquaria met daarin verschillende soorten zeedieren. In alle aquaria gezamenlijk leven zo’n 800 verschillende soorten zeedieren. Het grootste bassin is voorzien van een enorm venster van 36 meter breed en 8 meter hoog  wat een prachtige kijk geeft op het leven van de vele zeedieren.

Naast het Marine Life Park ligt het Adventure Cove Waterpark waar u zelfs kunt snorkelen in een aquarium waar zo’n 20.000 vissen leven.

Het Marine Life Park is gelegen op het eiland Sentosa in het Resorts World Sentosa.

Geïnteresseerd in een rondreis Singapore of vakantie Singapore klik hier voor de mogelijk bij 333TRAVEL.

Gepost door admin

I code, therefore I am

Dit artikel heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd