Emirates A380 naar Dubai

Geplaatst op NieuwsReistips

Het kan u niet zijn ontgaan de laatste dagen. Op Schiphol landde op 1 augustus de allereerste passagiersvlucht met de Airbus A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld. Vanaf 1 augustus zal Emirates, de luchtvaartmaatschappij welke haar thuisbasis heeft in Dubai, een dagelijkse vlucht onderhouden met de Airbus A380 tussen Schiphol en Dubai.Emirates Airbus A380

Vanuit Dubai zijn er vele comfortabele aansluitingen naar andere bestemmingen in Azië en Oceanië, zoals Australië en Nieuw Zeeland. Vliegt u met Emirates vanaf Schiphol naar Azië, dan vliegt u dus tussen Schiphol en Amsterdam altijd met de Airbus A380.

Emirates economy class

Emirates A380 - economy class

De Airbus A380 kan ongeveer, afhankelijk van de indeling, 555 passagiers vervoeren in 3 klassen; de economy, de business en de first class. In de economy class van de A380 van Emirates heeft u meer beenruimte en zijn de stoelen voorzien van verstelbare hoofdsteunen. De stoel voor u is voorzien van een persoonlijk breedbeeld tv-scherm, uitgerust met een uitgebreid entertainmentsysteem. U kunt zelfs live meekijken met de vlucht door middel van 3 camera’s welke zijn gemonteerd in de neus, aan de onderkant en bij de staart van het vliegtuig.

In de business class kunt u genieten van comfort, de business class stoelen zijn volledig horizontaal in te stellen. Aan verder comfort ontbreekt het u ook niet, de business class stoelen zijn voorzien van een minibar, een lcd tv-scherm, stopcontact voor de laptop en een ruim werkblad. Elke business class stoel heeft direct toegang tot het gangpad.

Voor ultiem comfort en reizen in stijl is de First Class een ervaring op zich. In de First Class heeft u een ‘private cabin’ welke volledig is af te sluiten. De stoel in deze cabins is volledig om te bouwen tot een compleet bed. First Class passagiers kunnen tevens gebruik maken van douches en een volledig uitgeruste bar aan boord.

De thuishaven van Emirates, Dubai, is een zeer veelzijdige bestemming. Dubai leent zich uitstekend voor een (korte) strandvakantie vanwege de aangename temperatuur vooral in de winter. Dubai bezit twee van de grootste winkelcentra in Azië en het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa met een zeer indrukwekkende fontein. Zelfs skiën op echte sneeuw in een enorme overdekt ski-centrum behoort tot de mogelijkheden. Vliegt u met Emirates naar Azië? Overweeg dan om een stopover in Dubai te maken op de heen- of terugvlucht. Zo maakt u onderweg naar Azié of Oceanié ook nog een citytrip naar Dubai!

Bekijk de hotels in Dubai.

Gepost door Redactie
Dit artikel heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd