333TRAVEL ondertekent Child Protection Code

Geplaatst op Nieuws

333TRAVEL ondertekende op 14 november 2011 samen met ECPAT, een organisatie die wereldwijd campagne voert tegen commerciële seksuele uitbuiting van kinderen, de  Child Protection Code. ECPAT Nederland bestaat sinds 1995 en probeert de bewustwording over kinderprostitutie, kinderporno en kinderhandel voor seksuele doeleinden bij de Nederlandse bevolking te vergroten en hiermee betrokkenheid te creëren in het tegengaan van dit probleem.

Child Protection Code
Deze gedragscode is opgesteld ter bescherming van kinderen tegen seksuele uitbuiting in toerisme. Reisorganisaties die de Code ondertekenen dragen actief bij aan het vergroten van de bewustwording rondom kindersekstoerisme en roepen op om meldingen te maken bij www.meldkindersekstoerisme.nl. Zij trainen hun personeel en informeren klanten en zakenpartners over de problematiek en bestrijden misstanden.

Arno van Uffelen (CEO van 333TRAVEL): ” We vinden het belangrijk dat klanten weten dat we de bescherming van kinderen op vakantiebestemmingen serieus nemen en dat ze bij ons terecht kunnen met vragen of zorgen. Door het implementeren van de Child Protection Code brengen we procedures in ons beleid aan waardoor we adequaat kunnen reageren op misstanden en een bijdrage kunnen leveren aan het vergroten van de bewustwording over kindersekstoerisme. We gaan er in de toekomst gezamenlijk met ECPAT tegenaan om zoveel mogelijk awareness te creëren bij de medewerkers, suppliers en klanten van 333TRAVEL.”

Celine Verheijen van ECPAT en Arno van Uffelen ondertekenen de Child Protection Code

Gepost door Redactie
Dit artikel heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd