Reis volgens je eigen wens: Flexible asia

Geplaatst op column

Met ons Flexible Asia concept kunt u naar wens uw eigen reis samenstellen. Dit is makkelijker dan u misschien denkt! Als uitgangspunt voor uw ideale reis kunt u een van onze rondreizen of strandvakanties gebruiken en deze aanpassen naar uw wensen. Of u maakt een keuze uit ons aanbod van tickets, (meerdaagse) tours en hotels en bouwt zo uw eigen droomreis.

Hieronder geven wij u graag vast een indruk van de mogelijkheden. Wilt u nog meer ideeen? In ons bijzondere en inspirerende nieuwe magazine asia  travelers staan nog veel meer tips en ideeen voor uw ideale vakantie.

Een rondreis naar wens aanpassen
Heeft u een mooie rondreis gezien waarvan het programma u aanspreekt, maar zou u zo graag iets langer aan het strand willen verblijven?  Geen probleem! Al onze rondreizen die eindigen met een verblijf aan het strand zijn per dag te verlengen op onze site. Hetzelfde geldt voor de strandvakanties. Zo kunt u zelf aangeven hoe lang u de reis wilt laten duren!

Verblijven in een luxer kamertype? Ook dat is mogelijk. De meeste strandhotels bieden meerdere kamertypes. Op onze website kunt u gemakkelijk de meerprijs voor de luxere kamertypes vinden.

Een heerlijke strandvakantie op Bali is natuurlijk altijd fijn, maar stelt u zich eens een vakantie in uw eigen villa met privé-zwembad voor. Dat is natuurlijk nog beter! En uiteraard wilt u ook iets van het eiland zien, dus boekt u nog een excursiepakket van 5 excursies bij.

Maar ook als u uw verblijf aan het strand liever op een andere bestemming wilt doorbrengen is dit mogelijk. Naar eigen wens kunt u de strandbestemming aanpassen van bijvoorbeeld Jomtien naar Phuket. U kunt dit aangeven bij uw offerteaanvraag als u dit wilt. Dan gaan onze reisadviseurs kijken wat het eventuele verschil in kosten zal zijn. Maar u kunt het ook heel gemakkelijk zelf doen. Hoe? Dat leest u hieronder.

Deze veelzijdige rondreis laat u kennismaken met de belangrijkste bezienswaardigheden van Thailand. Aan het einde van de reis kunt u naar eigen wens de strandbestemming aanpassen van Jomtien naar bijvoorbeeld Phuket.

Uw reis zelf samenstellen
Vindt u het leuker om uw reis helemaal zelf in elkaar te puzzelen, dan zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Al onze rondreizen zijn sinds kort ook exclusief intercontinentale vlucht en strandverblijf te boeken op onze website, dit noemen wij landarrangementen. U vindt deze landarrangementen terug op onze website onder ‘tours’. Of u klikt op de link onderaan de pagina van de rondreis, naar de rondreis exclusief vlucht.

U kunt naar eigen inzicht onze tickets, rondreizen, landarrangementen, tours en hotels aan elkaar plakken, om zo de voor u perfecte reis samen te stellen. Zo kunt u ook verschillende landen of eilanden met elkaar combineren. Wat denkt u bijvoorbeeld van een rondreis Sri Lanka met een verlenging op de Malediven?

Ontdek Sri Lanka met haar groene theeplantages, lang verborgen koningssteden in de jungle, boeddhistische grottentempels en schitterende stranden. Als perfecte afsluiting van uw ultieme droomreis kunt u op één van de pareltjes van de Malediven verblijven.

Een landarrangement kunt u aanvullen met een aantal overnachtingen in een geschikt hotel op de voor u gewenste strandbestemming. Desgewenst kunt u er de intercontinentale vluchten en losse tours of excursies bijboeken. En zo heeft u een complete rondreis zelf samengesteld!

Een reis door Maleisie is een belevenis die u meeneemt langs een mix van culturen, indrukken en schitterende natuur. Met wat extra dagen aan de prachtige stranden van Penang en Langkawi heeft u de ideale reis.

Maatwerk met behulp van onze reisadviseurs
Wij denken graag met uw mee. Door ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde agenten, kunnen wij vrijwel alles voor u organiseren. Heeft u bijvoorbeeld een activiteit of hotel gevonden welke u niet in ons programma ziet terugkomen? Of heeft u een rondreis in onze brochure gevonden, maar wilt u bijvoorbeeld een paar dagen extra aan het strand verblijven of een extra activiteit doen? Dan kunt u samen met één van onze maatwerkspecialisten uw reis samenstellen. Onze reisadviseurs beschikken over een brede kennis van de bestemmingen en zijn u graag van dienst. Dus heeft u speciale wensen, laat het ons weten!

Gepost door Rianne Koot
Dit artikel heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd