Nieuw bij 333TRAVEL: Sri Lanka en de Malediven

Geplaatst op Nieuws

Nieuw in het aanbod van 333TRAVEL zijn Sri Lanka en de Malediven, twee schitterende bestemmingen die u tevens gemakkelijk met elkaar kunt combineren.

Tijdens onze privé-rondreizen door Sri Lanka reist u met uw eigen gids/chauffeur en heeft u veel vrijheid. Aan het eind van de reis kunt u een paar dagen relaxen aan de goudkleurige stranden van Sri Lanka. Houdt u van iets meer luxe, dan kiest u voor de Deluxe versie van de reis.

Naast rondreizen zijn er diverse strandvakanties op beide bestemmingen te boeken. Wij zochten de meest sfeervolle resorts voor u uit, gelegen op schitterende locaties.

SRI LANKA
Sri Lanka ligt ten oosten van India, in de Indische Oceaan. U zult merken dat de betekenis van Sri Lanka, namelijk ‘schitterend eiland’, volkomen terecht is!

Het eiland wordt omzoomd door gouden stranden met palmen en een stralend blauwe oceaan. Sri Lanka heeft een groen en vruchtbaar binnenland, waar indrukwekkende hoge bergen, stromende riviertjes en watervallen elkaar afwisselen.

Daarbij biedt Sri Lanka eeuwenoude boeddhistische koningssteden, kuddes wilde olifanten en heerlijke curry’s. Maar boven alles de zeer vriendelijke en gastvrije bevolking. Deze ingrediënten zullen uw reis naar dit exotische eiland tot een onvergetelijke gebeurtenis maken.

Kijk hier voor een compleet overzicht van onze rondreizen in Sri Lanka
Kijk hier voor een compleet overzicht van onze strandvakanties in Sri Lanka

DE MALEDIVEN
De 1190 kleine koraaleilanden in de Indische Oceaan vormen de Malediven, gelegen ten zuidwesten van Sri Lanka en India. De naam Malediven is afkomstig uit het Sanskriet en betekent ‘een krans van eilanden’. Marco Polo noemde de archipel ‘Flower of the Indies’ vanwege de schoonheid. Tevens is de Malediven bekend om zijn kristalheldere turquoise zee, hagelwitte stranden, palmbomen, uitstekende resorts en een adembenemende onderwaterwereld.

Een ideale bestemming voor de reiziger die wil ontspannen in een paradijselijke en onvergetelijke omgeving.

Kijk hier voor een compleet overzicht van onze strandvakanties Malediven

Gepost door Rianne Koot
Dit artikel heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd