Met Emirates dagelijks naar Amsterdam

Geplaatst op Nieuws

Emirates heeft bekend gemaakt dat zij met ingang van 1 mei 2010 dagelijks vanaf Dubai naar Amsterdam gaan vliegen. Schiphol is erg blij met de komst van Emirates. “De komst van Emirates versterkt de kwaliteit van het netwerk en de concurrentiepositie van de luchthaven.

Nederland is al langere tijd een belangrijke markt voor de maatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten. Veel Nederlanders reizen als naar Düsseldorf om vanuit daar met Emirates te kunnen vliegen. Op de thuisbasis Dubai biedt de maatschappij veel overstapmogelijkheden naar bestemmingen binnen Azië, zoals Bangkok, Kuala Lumpur, Jakarta, Beijing, Shanghai en Hong Kong.

Entertainment aan boord
U zult zich niet vervelen tijdens de vlucht, want de stoelen zijn uitgerust met een privé-scherm met meer dan 600 kanalen om uit te kiezen. Of u nu een film of tv-programma wilt kijken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Service en Comfort
Uw vlucht wordt afwisselend uitgevoerd door een Boeing 777-200LR en een Boeing 777-300ER met een 3-klassen configuratie. Emirates heeft de Economy Class uitgerust met ruime stoelen en extra beenruimte. Aan boord worden diverse snacks en maaltijden geserveerd.

Met de 3-klassen configuratie, inclusief de Private Suites in First Class, is Emirates de enige airline die First Class aan zal bieden op de route naar Dubai.

Vluchtschema per 1 mei
EK 146 Amsterdam – Dubai – vertrek 15:30 uur – aankomst 23.59 uur
EK 145 Dubai – Amsterdam – vertrek 08:25 uur – aankomst 13.30 uur

Stopoverarrangement Dubai
U vliegt met Emirates via Dubai. Indien gewenst, kunt u een stop maken in Dubai, waar wij u een zeer interessant geprijsd “stopoverarrangement” kunnen aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.

Gepost door Rianne Koot
Dit artikel heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd