Maleisië in Lonely Planet’s top 10 landen voor 2010

Geplaatst op Nieuws

Maleisië is gekozen als één van ‘s werelds top 10 landen voor 2010 door Lonely Planet, een populaire reisgids die recentelijk voor de vijfde keer de Best in Travel-gids heeft uitgegeven. Deze gids presenteert de top 10 van landen, regio’s en steden om te bezoeken in 2010, gekozen door Lonely Planet’s teamleden bestaande uit auteurs en reizigers.

Lonely Planet zegt over Maleisië: “Diversiteit is waar het in Maleisië om draait. Van het chaotische en moderne Kuala Lumpur tot de mystieke wildernis van Borneo. Er zijn bergen om te beklimmen, stranden om te relaxen, koraalriffen om te duiken en winkelcentra om te shoppen. En als deze geweldige geografische variëteit niet genoeg is, wacht dan tot u de mensen ontmoet!”

De gids heeft Maleisië ook geïdentificeerd als één van de ‘Best Value’ bestemmingen voor 2010 en promoot het land als een goede keus voor reizigers die houden van hier en daar een beetje afdingen. Het goed ontwikkelde toerisme in Maleisië zorgt voor een breed aanbod van accommodaties, van fraaie resorts tot charmante low-cost plekken om te verblijven.

 

 

 

 

 

 

Landen die Maleisië vergezellen in de top 10 van landen zijn El Salvador, Duitsland, Griekenland, Marokko, Nepal, Nieuw Zeeland, Portugal, Suriname en USA.

Gepost door Rianne Koot
Dit artikel heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd