Garuda in 2010 terug op Schiphol?

Geplaatst op Nieuws

Dat was nog eens goed nieuws deze week: Garuda, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, is door de Europese Commissie van de zwarte lijst gehaald.

Dit betekent dat men wederom aan de gestelde veiligheidsnormen voldoet, waarmee het Europese luchtruim geopend is voor de maatschappij. Er wordt nu al gespeculeerd over een zeer snelle terugkeer van Garuda naar Amsterdam, zelfs al vanaf juni 2010. Tot 2004 vloog de maatschappij nog 4x per week van Amsterdam naar Jakarta, wat een ideale verbinding was voor een vakantie binnen Indonesië. Dus wie weet, misschien kunt u vanaf volgend jaar alweer genieten van de goede service en tarieven van Garuda Indonesia!

Dit artikel heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden worden met * gemarkeerd