Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Wieis333travel

Wie zijn wij ?

333TRAVEL is opgezet door Arno van Uffelen en Frangken Tuhumena. Met de ervaring die wij hebben opgedaan tijdens onze vele reizen over de wereld hebben wij een duidelijke visie op reizen gekregen.

Arno
Arno
Arno van Uffelen : Van jongs af aan was ik al gefascineerd door verre landen, vreemde culturen en de buitenlandse keuken. Na mijn schoolopleiding ben ik gaan werken bij een klein reisbureau en heb ik 1992 mijn eerste verre reis naar Azië gemaakt. Ik was meteen verkocht en heb ik de jaren daarna veel van de wereld gezien.

Met het reis aanbod wat ik toen verkocht was ik niet tevreden, ik wilde graag individuele reizen aanbieden naar authentieke bestemmingen, verblijven in kleinschalige en lokale accommodaties. Niet het standaard aanbod, weg van de gebaande paden. Met onderscheidende, unieke, pure excursies, sfeervolle hotels, verrassende tours en rekening houdend met duurzaam toerisme zijn we in 2000 gestart met 333TRAVEL.

Frangken
Frangken
Frangken Tuhumena : Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij diverse touroperators en heb hier de kneepjes van het vak geleerd. Startende als verkoper op het callcenter heb ik alle facetten binnen de reisbranche mee gemaakt en veel ervaring opgedaan. In de loop der jaren heb ik geleerd dat wij Nederlanders houden van ontdekken, de passie voelen van bijzondere landen en met verhalen thuiskomen. Dat is wat ik tracht over te brengen.
Bij 333TRAVEL ben je een reiziger en geen toerist. Ervaar de puurheid van onze landen, de gastvrijheid van de lokale bevolking en geniet van de culinaire hoogstandjes.

We zijn al ruim 15 jaar de verre reizen specialist in rondreizen, maatwerk reizen en strandvakanties. Wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit en ontzorgen u, want met één telefoontje is uw persoonlijke reis perfect geregeld.

Ons team bestaat uit enthousiaste en gepassioneerde persoonlijke reis specialisten die als doel hebben om u een fantastische en onvergetelijke vakantie ervaring te bezorgen. Klik hier om kennis te maken met een aantal van onze reis specialisten.

Heeft u suggesties, ideeën stuur dan een e-mail naar Arno van Uffelen of Frangken Tuhumena.

Met vriendelijke groeten,

Arno en Frangken

In de media

Bekijk ook eens

© 2015 333TRAVEL