Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds


Vliegticket naar Phuket


Bent u van plan om naar Phuket op vakantie te gaan? 333TRAVEL biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken.

Zoek en boek hier uw vliegtickets direct online.


Reisinformatie Phuket :
Phuket heeft naast een prachtige flora en fauna ook een rijke geschiedenis. Doordat Phuket vroeger een belangrijke handelshaven was vindt u hier nog kenmerken van de Portugese architectuur. Phuket heeft zijn rijkdom gekregen door de uitvoer van tin en rubber. Landinwaarts bevindt zich Wat Phrae Thong tempel met een deels begraven Boeddha.

Duiken en snorkelen zijn eigenlijk een “must” maar ook aan het strand zelf zijn nog vele watersportmogelijkheden mogelijk zoals windsurfen, zeilen en jetskiën. Eén van de populairste excursies is een boottocht naar het eiland van James Bond. Voor de avontuurlijk ingestelden is een jungle safari een onvergetelijke ervaring. Ook kunt u vanuit Phuket uitstekend het eiland Koh Phi Phi bezoeken.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333TRAVEL

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2016 333TRAVEL