Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds


Vliegticket naar Peking


Bent u van plan om naar Peking op vakantie te gaan? 333TRAVEL biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de beschikbare vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken.

Zoek en boek hier uw vliegtickets direct online.


Reisinformatie Beijing :
Beijing is de hoofdstad van China. Het is de stad waar Mao ligt begraven. Het is ook de stad van de kleine steegjes, pleintjes en het kleurrijke straatbeeld. In Beijing hebben keizers 500 jaar lang geregeerd en het heeft de best bewaarde keizerlijke stad ter wereld. Tot slot kringelt de Chinese muur als een slang door de prachtig groene omgeving ten Noorden en Westen van de stad.

In de omgeving van Beijing slingert de muur als een machtige slang door het indrukwekkend groene berglandschap. Eén van de meest bekende plaatsen waar u de muur kunt bezoeken is badaling, dichtbij Beijing.

Zo’n 60km van Beijing en een stuk rustiger en minder toeristisch is Huanghuacheng, in dit gedeelte is de muur niet gerestaureerd. Deze plaats ligt dicht bij de graftombes van Ming. 13 van de 17 keizers uit de Ming Dynastie (1368-1644) liggen hier in een graftombe. Twee van deze graven zijn opengesteld voor publiek.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333TRAVEL

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2016 333TRAVEL