Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds


Vliegticket naar Kuala Lumpur


Bent u van plan om naar Kuala Lumpur op vakantie te gaan? 333TRAVEL biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de beschikbare vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken.

Zoek en boek hier uw vliegtickets direct online.Reisinformatie Kuala Lumpur :
Hypermoderne zakencentra, koloniale gebouwen, paleizen, prachtige geloofsgebouwen. Schitterend groene parken, bloementuinen en door bomen omzoomde straten. Kuala Lumpur is misschien wel de meest kleurrijke metropool in Azië. Hier wonen Hindoeïsten, Boeddhisten, Moslims en Christenen.

Zoals in veel grote Aziatische steden is een bezoek aan één van de grote markten de moeite waard als u de cultuur van de lokale bevolking wilt proeven. Figuurlijk en letterlijk, want op deze markten kunt u prima lokale specialiteiten proberen bij één van de (drukkere) kraampjes of restaurantjes.
De centrale markt is één van de belangrijkste markten in Kuala Lumpur, hier wordt veel handelswaar verkocht als kunst, antiquariaten, design en modeartikelen en sierraden.
Ook vindt u hier waarzeggers, glasblazers en kunstenaars.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333TRAVEL

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2016 333TRAVEL