Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds


Vliegticket naar Chiang Mai


Bent u van plan om naar Chiang Mai op vakantie te gaan? 333TRAVEL biedt de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken.

U krijgt op onze website een overzicht van de beschikbare vluchten voor de door u gekozen bestemming. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden.

U vindt op onze website ook uitstekende mogelijkheden voor een hotel in Chiang Mai. U kunt uw tickets en het hotel eenvoudig online boeken via 333TRAVEL.

Zoek en boek hier uw vliegtickets direct online.


Reisinformatie Chiang Mai :
De heiligste plekken in Thailand bekijken, de prachtige landschappen en ruige jungle doorkruisen op een raft, een olifant, een fiets of in een 4x4 wagen, urenlang op de avond markt rondkijken en handwerk kopen, authentieke Thaise bergdorpjes bezoeken.
Chiang Mai is een levendige stad vol culturele hoogtepunten in een omgeving vol mogelijkheden voor natuurliefhebbers en actieve reizigers.

Chiang Mai is ook bekend als centrum voor handwerken, juwelen, houtsnijwerk en textiel. U kunt één van de vele markten bezoeken om dit te ervaren. De avondmarkt ‘Night Bazar’ is misschien wel de bekendste markt, hier kunt u uren rondlopen, kijken en kopen.
Het is de normaalste zaak van de wereld om hier af te dingen. Voor een echte ‘Thaise markt’ bezoekt u de Warorot markt, een lokale markt waar etenswaren als fruit, vis, groente en vlees worden verkocht.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333TRAVEL

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2016 333TRAVEL