Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Laos

Vakantie Laos


   Daarom 333TRAVEL:

  • Al 15 jaar Laos specialist in privé reizen op maat
  • Deskundig advies van uw persoonlijke Laos reisspecialist
  • Keuze uit een groot aanbod van unieke en culturele Laos rondreizen
  • Flexibel aanbod: Dagelijks vertrek en dagelijks verlengbaar
  • Zoover winnaar Beste Verre Reizen in 2014 en 2015

  • Laos is een bijzondere bestemming binnen Azië, omdat het zijn ongereptheid en authentieke charme nog heeft weten te bewaren. Onze Laos reizen nemen u mee naar de bekendste plaatsjes en hoogtepunten, maar zeker ook naar de minder bekende plekjes. U zult hier het lokale leven ervaren, wat uw Laos vakantie onvergetelijk zal maken.

   Vientiane is de hoofdstad en de grootste stad van Laos. Echter, voor Aziatische begrippen is de stad helemaal niet groot. Er is (vooralsnog) niet veel hoogbouw en de brede straten, aangelegd naar Frans voorbeeld, geven het centrum zelfs een dorpse sfeer. De stad is mooi gelegen aan de Mekong rivier en biedt in de avond gezellige restaurantjes en markten. Maar voor echte Aziatische charme moet u toch in Luang Prabang zijn. Het centrum bestaat hier uit smalle straatjes met koloniale, sfeervolle huisjes en restaurantjes. Door het hele centrum verspreid vindt u indrukwekkende oude tempeltjes die de tand des tijds zeer goed doorstaan hebben.

   Medewerker"Heerlijk dat er nog zo’n authentiek Aziatisch land bestaat. Natuurlijk vind je inmiddels behoorlijk wat toeristen in Luang Prabang en Vientiane, maar vooral in de binnenlanden waan je je nog in het échte Azië waar je verschillende volkeren nog op eenvoudige wijze hun leven ziet leiden."

   Manon Leewis, uw persoonlijke Laos specialist.

   Buiten deze steden om bevindt u zich al snel in landelijk gebied. Laos wordt gekenmerkt door de vele bevolkingsgroepen die in het land leven, elk met hun eigen dorpjes, taal, kleding en gewoontes. Wanneer u door Laos reist, zult u verschillende dorpjes met traditionele houten huisjes zien en meer leren over de verschillende culturen en het lokale leven. Probeert u tijdens uw vakantie ook zeker enkele van de typisch Laotiaanse gerechten. En geniet tijdens uw ontbijt van een baguette, een van de overblijfselen uit de Franse tijd.

   Een reis Laos kunt u bovendien uitstekend combineren met de omringende landen, zoals Thailand en/of Cambodja.

   Heeft u zelf al ideeën opgedaan en wilt u deze samen met ons realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.


   Vind de ideale reis naar Laos
  • Rondreizen
  • Reizen op maat

  • Hier vindt u een selectie van onze populairste reizen. Houdt u van avontuur, bijzondere excursies, veel contact met de lokale bevolking en een uitstekende verzorgde reis? Kies dan één van onze populaire individuele rondreizen.

   Discover Laos

   Discover Laos

   9-daagse privé rondreis Laos- inclusief

   Laos is nog een authentiek, echt Aziatisch land met een zeer vriendelijke bevolking en vele interessante bezienswaardigheden. Bezoek de hoofdstad Vientiane, de mysterieuze Vlakte der Kruiken en het...Vanaf €1640,- p.p.

   Laos Highlights

   Laos Highlights

   14-daagse privé rondreis Laos- inclusief

   Deze complete kennismakingsreis neemt u mee naar het pittoreske Luang Prabang, de kruikenvlaktes, de hoofdstad Vientiane en het zuiden met veel natuur en de prachtige Champa ruïnes....Vanaf €2432,- p.p.
   Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

   Grand Tour Thailand, Laos en Cambodja

   Grand Tour Thailand, Laos en Cambodja

   21-daagse privéreis Thailand, Laos en Cambodja- inclusief

   Laat u meevoeren door de indrukwekkende cultuur van Zuidoost-Azie tijdens deze rondreis door niet alleen Thailand, maar ook het authentieke Laos en Cambodja. Hoewel alle drie de landen boeddhistisch...Vanaf €2609,- p.p.

   Blogposts

   Culinair Cambodja & Laos

   Culinair Cambodja & Laos
   Een ‘must’ tijdens je vakantie in Cambodja is naar Siem Reap gaan om ‘Angkor Wat’ te bezoeken. Het is zeer de moeite waard om te zien hoe deze tempel in het verleden is gebouwd. Cambodja is rijk aan natuur, het bekendste natuurfenomeen is het Tonle Sap meer. Het meer heeft een oppervlakte van 3.000 km2 in het droogseizoen en 10.000 km2 in de regentijd. Rondvaren langs de drijvende dorpen verder lezen...

   Unieke homestay accommodaties in Thailand en Sri Lanka

   Unieke homestay accommodaties in Thailand en Sri Lanka
   Speciaal voor mensen die de “standaard” hotels en resorts nu wel gezien hebben, heeft 333TRAVEL een selectie gemaakt van unieke accommodaties in Zuidoost-Azië. De ligging van de accommodatie, inrichting, decoratie, filosofie en manier van verblijf zijn totaal anders dan wat u gewend bent. Hierdoor heeft u een buitengewone en bijzondere beleving van uw vakantie. Homestay Even back verder lezen...

   Homestays: Ervaar het Lokale Leven

   Homestays: Ervaar het Lokale Leven
   Reizen is heerlijk. Weg van thuis, een nieuwe wereld leren kennen vol nieuwe mensen, andere culturen, gebruiken en ook andere levenswijzen. Zijn dit belangrijke elementen tijdens uw vakantie, dan is er niets beter dan uw reis te complementeren met een homestay. Uitstekende bestemmingen voor een homestay zijn Thailand, Indonesië, Laos en Vietnam. Stelt u zich eens voor, wakker worden van verder lezen...
© 2016 333TRAVEL