Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » India nepal

Vakantie India


   Daarom 333TRAVEL:

  • Al 15 jaar de India specialist in privé reizen op maat
  • Deskundig advies van uw persoonlijke India reisspecialist
  • Keuze uit een groot aanbod van unieke en culturele India rondreizen
  • Flexibel aanbod: Dagelijks vertrek en dagelijks verlengbaar
  • Zoover winnaar Beste Verre Reizen specialist

  • Een reis door India zal al uw zintuigen aanspreken. De mystieke cultuur, de intense kleuren en grote contrasten qua natuur spreken al eeuwenlang tot de verbeelding van vele reizigers.

   India herbergt de meest fotogenieke paleizen en forten in Rajasthan met een rijk Maharadja verleden. Ontdek tijdens uw vakantie in India de indrukwekkende religieuze tempels, waar u de devotie kunt voelen en aanschouw de eeuwenoude rituelen aan de Ganges in Varanasi. Maar er zijn ook spectaculaire kamelen festivals in de woestijn en zelfs tijgers in de nationale parken, zoals in Ranthambhore. Laat u betoveren door het meest romantische bouwwerk van India; Taj Mahal.

   Medewerker"India heeft mijn hart gestolen. De Taj Mahal was mijn absolute hoogtepunt met een mooi liefdes verhaal achter dit schone bouwwerk. Drink een theetje vanaf het dakterras in Udaipur waar je een schitterend uitzicht hebt op het meer en de paleizen."

   Manon Leewis, uw persoonlijke India specialist.

   Door India reizen, brengen u van de Himalaya en de monniken in het noorden tot de woestijn in Rajasthan, tot aan de jungle, prachtige stranden en imposante steden van Zuid-India. India leent zich dankzij de diversiteit uitstekend voor mooie rondreizen. Met een totale oppervlakte van 3,3 miljoen km2 is India het zesde grootste land ter wereld.

   Wij hebben vele prachtige en unieke hotels in India voor u geselecteerd. Zo overnacht u onder andere in het noorden in een stijlvolle Maharadja paleizen en authentieke Havali's (koopmanshuizen) en in Zuid-India in koloniale hotels, en privé house boat door de backwaters van Kerala. U reist per comfortabele auto met privé chauffeur.

   In onze individuele rondreizen, maar ook bij hotels en tours, vindt u leuke ideeën om uw vakantie nog bijzonderder te maken. Wij helpen u graag om uw ideale vakantie naar India samen te stellen.

   Heeft u zelf al ideeën opgedaan en wilt u deze samen met ons realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.


   Vind de ideale reis naar India
  • Rondreizen
  • Reizen op maat

  • Hier vindt u een selectie van onze populairste reizen. Houdt u van avontuur, bijzondere excursies, veel contact met de lokale bevolking en een uitstekende verzorgde reis? Kies dan een van onze populaire individuele rondreizen.

   Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

   Mumbai en Goa

   Mumbai en Goa

   9-daagse combinatiereis India- inclusief

   Inclusief vluchten. Combineer de fascinerende stad Mumbai met een strandvakantie naar de tropische stranden met wuivende palmen van Goa. Bij aankomst in India verblijft u de eerste 2 nachten in...Vanaf €1555,- p.p.

   Highlights Rajasthan

   Highlights Rajasthan

   16-daagse privé rondreis India- inclusief

   Inclusief vluchten. Deze individuele rondreis brengt u langs de sprookjesachtige steden en landschapen van de staat Rajasthan in India. U bezoekt Jaisalmer in de Thar woestijn, de blauwe stad Jodhpur...Vanaf €2098,- p.p.

   Grand Tour Rajasthan en Varanasi

   Grand Tour Rajasthan en Varanasi

   22-daagse privé rondreis India- inclusief

   Inclusief vluchten. Deze individuele rondreis brengt u langs de sprookjesachtige steden en landschapen van India. In Rajasthan bezoekt u onder andere Jaisalmer in de Thar woestijn inclusief...Vanaf €2525,- p.p.

   Blogposts

   Kleurrijke festivals

   Kleurrijke festivals
   Uitbundige festiviteiten in Azië Festivals zijn een belangrijke uiting van de levenswijzen en tradities in Azië en onlosmakelijk verbonden met religie. Het meemaken van een festival in Azië is een indrukwekkende gebeurtenis.Het is bij uitstek de gelegenheid om de lokale bevolking te ontmoeten en meer te leren over hun vaak spirituele tradities. Elk land kent zijn eigen festivals, waarvan de verder lezen...

   Incredible India!

   Incredible India!
   Namasté in Incredible India! Dit is de welkomstbegroeting in India en doet zijn naam op alle fronten eer aan, want dat is wat India is: Ongelofelijk. India spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding van velen. Maak kennis met het tijdloze mysterie en de schoonheid van het land. De vele kleuren en gezichten, de levendige cultuur, de culturele schatten en weergaloze natuur zullen al uw zintuigen verder lezen...

   Indianen en de spiritualiteit

   Indianen en de spiritualiteit
   Spiegel van de Woestijnhemel De spiritualiteit van Amerikaanse indianen heeft een lange geschiedenis. Ruim 30.000 jaar geleden heeft er een enorme immigratie plaatsgevonden vanuit Azië. Er zijn verschillende theorieën over hoe de mensen de afstand hebben overbrugd. Via de destijds bevroren Beringstraat gedurende de ijstijd, is de meest aannemelijke versie. De verschillende stammen zoals verder lezen...
© 2016 333TRAVEL