bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

Klong Tour - Bangkok - Thailand - T015

Hoogtepunten

  • Ontdek het échte traditionele Thaise leven per longtail boot
  • Uw ogen uitkijken tijdens het varen over de smalle klongs (kanalen)
  • Ook geschikt voor familievakantie
Tijdens deze tour ontdekt u per longtail boot het échte traditionele Thaise leven. Kijk uw ogen uit terwijl de omgeving aan u voorbij trekt.

Vele delen van Bangkok zijn alleen via de klongs (kanalen) bereikbaar. De klongs vormen dan ook de levensader van deze fascinerende stad.

Allereerst reist u per Express Boat naar Nonthaburi, waar u een korte wandeling door het dorp maakt en een lokale markt bezoekt.

Weer terug bij de pier gaat u aan boord van een longtail boot. Terwijl u door de smalle klongs vaart, ontdekt u hoe de traditionele manier van leven van de Thaise bevolking eruit ziet. De houten huisjes, spelende kinderen en groene plantages waar tropische vruchten als doerian, rambutan, mangistan en kokosnoten worden verbouwd trekken aan u voorbij.

Ontdek waarom Bangkok ook wel het 'Venetië van het Oosten' wordt genoemd en maak kennis met de verborgen kanten van deze miljoenenstad!
Belangrijk!
Deze excursie wordt dagelijks zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kunt u uw keuze aangeven.

Halve dagexcursie

Per persoon vanaf:
60