Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Fietsen in Bangkok - China Town (T050)

Fietsen in Bangkok - China Town
China Town in Bangkok staat bekend als de meest authentieke Chinese wijk buiten China. En wat is er nu leuker dan al fietsend deze kleurrijke buurt te verkennen?

Voordat de tour start krijgt u een korte uitleg over hoe u mooie foto's kunt maken, zodat u deze dag haarfijn kunt vastleggen. Vervolgens begint de fietstour (een klassieker, ooit gestart door de Nederlander Co van Kessel). Fietsend door een steegje beland u op een straatmarkt vol snuisterijen als portemonnees, haarspeldjes en horloges. Uw neus wordt geprikkeld door de geur van vers fruit en gebakken vis. En dan is daar opeens de stilte. Middenin de drukte staat een Chinees altaar.

In een steeg roerbakt oma de Chinese kool, asperges en kouseband. De steegjes zijn soms zo nauw dat er een stukje gelopen moet worden. We passeren een klooster en gaan op weg naar de bootpier. Per voetveer vaart u naar de overkant van de Koningsrivier. Ook de fietsen gaan mee. Al varend kunt u genieten van een wijds uitzicht onder het genot van een koel briesje.

Aan de overkant van de rivier fietst u door een groente-, fruit- en bloemenmarkt. Daarna komt er een einde aan deze enerverende tour.

Foto's


Belangrijk!
Deze tour wordt in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) uitgevoerd.
© 2016 333TRAVEL