Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Excursiepakket Bangkok (T059)

3-daags pakket incl. 4 excursies


Excursiepakket Bangkok
Ontdek de vele aspecten die Bangkok en omgeving te bieden hebben! In deze bruisende metropool gaat het moderne leven nog hand in hand met het traditionele. Verdeeld over 3 dagen, bezoekt u diverse boeddhistische tempels, fietst door de smalle straatjes van China Town en kunt tijdens uw diner genieten van een magnifiek uitzicht vanaf de Baiyoke Sky Tower. Een bezoek aan de levendige drijvende markt Damnoen Saduak geeft u een indruk van de omgeving.

Op dag 1: Fietsen in Chinatown / halve dagtour
333TRAVEL neemt u mee naar de onbekende en verborgen hoekjes van het levendige Chinatown.
Chinatown in Bangkok staat bekend als de meest authentieke Chinese wijk buiten China. En wat is er nu leuker dan op de fiets deze kleurrijke buurt te verkennen?

Fietsend door smalle steegjes, soms zo nauw dat er een stukje gelopen moet worden, belandt u op straatmarkten vol snuisterijen en markten met fruit, groente, exotische kruiden, snacks, zeevis en garnalen. U krijgt op deze manier een unieke kijk op het Chinese leven in Bangkok.

Op dag 2: City & Temples Bangkok / halve dagtour
Maak kennis met de boeddhistische kant van Bangkok. Onder begeleiding van een gids zult u enkele bekende tempels in Bangkok bezoeken, waardoor u een goed inzicht krijgt in het boeddhisme. U bezoekt de Wat Pho met de enorm liggende Boeddha, Wat Traimit met een puur gouden boeddhabeeld van 5.500 kilogram en tenslotte de marmeren Wat Benchamapoti tempel. In zo'n 3 uur krijgt u de boeddhistische hoogtepunten van Bangkok te zien.

op dag 2: Baiyoke Sky Dinner
De Baiyoke Toren is het hoogste gebouw van Bangkok. Per glazen lift gaat u in slechts een minuut naar de 78e verdieping, waar u kunt genieten van een geweldig buffetdiner met meer dan 80 gerechten uit de Thaise, Chinese, Japanse en internationale keuken. Na het eten kunt u naar het ronddraaiend terras op de 86e verdieping, gelegen op een hoogte van 300 meter. Hier kunt u, onder het genot van een drankje, genieten van een subliem uitzicht.

op dag 3: Damnoen Saduak
Vandaag vroeg vertrek vanuit Bangkok om op tijd bij de beroemde drijvende markt Damnoen Saduak te zijn. Lange tijd was vervoer over water de enige mogelijkheid, zowel in als buiten Bangkok, waardoor ook de handel op het water plaatsvond. Één van de overgebleven authentieke Thaise drijvende markten is die van Damnoen Saduak in Ratchaburi. Hier wordt nog steeds een levendige en kleurrijke handel gedreven op het water van de klongs.

Vlakbij de markt gaat u aan boord van een snelle longtailboat die u verder door de smalle kanalen naar de markt brengt. Vanaf uw boot heeft u goed zicht op de kleine bootjes, van waar de lokale bevolking haar producten probeert te verkopen. Er worden zelfs hele maaltijden op zo'n bootje bereidt. Vooral de zogenaamde 'boat noodles' zijn een echte delicatesse.

Vraag nu jouw persoonlijke offerte op maat aan!Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333TRAVEL

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2016 333TRAVEL