Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Chiang Mai Excursiepakket (3 excursies) (T096)

Excursiepakket inclusief 3 excursies


Chiang Mai Excursiepakket (3 excursies)

Leuke pluspunten om te weten

  • Olifantensafari en vlotvaren
  • Traditioneel Khantoke diner
  • Fietsen door de prachtige omgeving van Chiang Mai
Dit excursiepakket biedt u 3 excursies tegen een scherpe prijs. U kunt ter plaatse met onze Nederlandssprekende vertegenwoordiging bespreken op welke dag u de excursies wilt plannen. De excursies zijn dagelijks mogelijk, dus u hoeft niets van uw vrijheid in te leveren!

Als u vóór vertrek dit pakket bijboekt, bent u gegarandeerd goedkoper uit dan ter plaatse boeken.

Excursiepakket Chiang Mai - 3 excursies:
Vertrek vanuit uw hotel in Chiang Mai.
Minimum deelname: 2 personen

1. Olifantensafari en vlotvaren - dagtour
In het noorden van Thailand bezoekt u het olifantenkamp van Mae Taman. Hier maakt u het ochtendbad van de olifanten mee, woont de olifantenshow bij en kunt u zien hoe deze dieren vroeger gebruikt werden om mee te werken. Aansluitend maakt u een spectaculaire rit langs de rivier, door prachtige natuur, op de rug van een olifant. Onderweg komt u langs een dorp van de Lisu bergstam, vanwaar u per ossenkar terugkeert naar het olifantenkamp. Na de lunch maakt u een tocht over de rivier per bamboevlot. U kunt genieten van de rust die de omgeving biedt.
Duur: ± 8 uur

2. Khantoke diner - avondtour
In Chiang Mai kunt u een traditioneel Khantoke diner bijwonen. U zit op kussens op de grond terwijl u van een traditioneel Thais diner op een laag, rond tafeltje geniet. In het oude Koninkrijk Lanna werd het diner op deze manier geserveerd wanneer er belangrijke gasten op bezoek kwamen. Tijdens het diner krijgt u typische lokale gerechten voorgeschoteld en kunt u genieten van een Thaise dansvoorstelling uitgevoerd door lokale dansers.
Duur: ± 3 uur

3. Fietsen in Chiang Mai - halve dagtour
Ervaar het Thaise platteland per fiets! U wordt per auto opgehaald bij uw hotel en naar het startpunt gebracht, waar uw fietsen al klaar staan. U rijdt over rustige landweggetjes buiten de stad. Onderweg passeert u de voormalige hoofdstad van Lanna en bezoekt u een Chinese tempel, een voormalige leprakolonie, een lokale school (mits geopend), enkele fabriekjes en een lokale markt waar u lokale lekkernijen kunt uitproberen.
Duur: ± 4,5 uur

U dient minimaal drie nachten verblijf in Chiang Mai te hebben om dit excursiepakket bij te kunnen boeken.

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!

Belangrijk
Deze excursie wordt in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) uitgevoerd.


Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333TRAVEL

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333TRAVEL