Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

333Trendy: Schitterend Kandy (T5204)

333Trendy: Schitterend Kandy
Dag 1: Colombo - Olifantenweeshuis Pinnawela - Kandy
Bij aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u opgehaald voor de transfer naar Kandy. Onderweg brengt u een bezoek aan het olifantenweeshuis in Pinnawela. Hier worden verstoten olifantjes opgevangen en verzorgd. Ze worden met de fles grootgebracht en u ziet hoe ze genieten van het baden in de rivier Transfer naar uw mooie resort in Kandy, hooggelegen in de heuvels, waar u 2 nachten verblijft.

Kandy is ongetwijfeld de mooiste stad van Sri Lanka. De stad is gebouwd op berghellingen rond een kunstmatig aangelegd meer. In het schilderachtige stadje zijn oude tradities en rituelen goed bewaard gebleven. In de namiddag kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de zeer kleurrijke markt met een keus aan fruit, specerijen en souvenirs. U kunt er ook voor kiezen om te ontspannen met een Ayurvedische massage (optioneel).
Dag 2: Kandy
In de ochtend heeft u een stadstour in Kandy, met o.a. een bezoek aan de wereldberoemde Tempel van de Tand en het edelstenen museum en de botanische tuin van Peradeniya. In de avond ziet u een indrukwekkend optreden van de traditionele Kandy vuurdansers.
Dag 3: Vertrek Kandy
Na het ontbijt keert u terug naar Colombo of uw volgende bestemming.

Foto's


© 2016 333TRAVEL