Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Stopover Singapore met 3* hotel (T600) 3 sterren

Dag 1: Aankomst Singapore

Na aankomst in Singapore, volgt de transfer naar uw hotel. Deze moderne wereldstad biedt door haar rijke geschiedenis een enorme variëteit.
Dag 2: Singapore
Dag ter vrije besteding. U kunt de dag besteden aan winkelen in een van de vele shoppingmalls of u kunt een optionele excursie maken.

Citytour Singapore
Tijdens deze halve dagexcursie gaat u Singapore verkennen. U rijdt door het Civic District, het mooie historische centrum van Singapore, waar u even kunt rondstruinen. De volgende stop is aan het water bij het Merlion Park. Hier staat het opmerkelijke, hoge beeld van de Merlion, een mythische half vis half leeuw figuur en het symbool van het toerisme van Singapore. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over Marina Bay. De tour gaat verder naar de Thian Hock Keng tempel, één van de oudste boeddhistisch/taoïstische tempels op het eiland. Hierna bezoeken we een handwerkplaats, waarna we doorrijden naar Chinatown en de prachtige Botanische Tuinen van Singapore. U sluit de tour af met een stop bij Little India, waar u bij aankomst de enorme wierookstokken opvallen, waarvan een geur van jasmijn en verschillende Indiase kruiden op je af komt.
Dag 3: Singapore luchthaven
Uw stopover in Singapore zit er alweer op. U wordt op tijd opgehaald voor uw transfer om weer door te vliegen naar uw volgende bestemming.

Foto's


© 2016 333TRAVEL