Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Tour » Singapore

Bouwstenen Singapore


333TRAVEL heeft in Singapore een groot aanbod van dagtours, dag excursies, meerdaagse avontuurlijke tours. Uw eigen reis kunt u doormiddel van deze bouwstenen gemakkelijk samenstellen. Wilt u 2 weken, 17 dagen of 3 weken op reis door Singapore, met de bouwstenen van 333TRAVEL is alles mogelijk.

Filter hier de gevonden reizenPlaats Reisduur
Kenmerken
Labels

(14 bouwstenen gevonden)
Stopover Singapore met 3* hotel 3ster sterren
Stopover Singapore met 3* hotel

Stopoverpakket Singapore incl. 2 nachten hotel + transfers

Onderweg naar bijvoorbeeld Indonesië, Myanmar, Australië of Nieuw-Zeeland? Indien u vliegt met Singapore Airlines heeft u de mogelijkheid uw reis te onderbreken met een stopover in de wereldstad Singapore. Vanaf € 181 p.p.
Singapore openbaar vervoer pas
Singapore openbaar vervoer pas

Gebruik van openbaar vervoer voor 1,2 of 3 dagen

Reis nog gemakkelijker door heel Singapore met onbeperkte toegang tot het openbaar vervoer. Deze mondaine wereldstad beschikt over een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer, zodat u snel en eenvoudig door... Vanaf € 26 p.p.
Stopover Singapore met 4* hotel 4ster sterren
Stopover Singapore met 4* hotel

Stopoverpakket Singapore incl. 2 nachten hotel + transfers

Onderweg naar bijvoorbeeld Indonesië, Myanmar, Australië of Nieuw-Zeeland? Indien u vliegt met Singapore Airlines heeft u de mogelijkheid uw reis te onderbreken met een stopover in de wereldstad Singapore. Vanaf € 243 p.p.
333Trendy: Wandelen in Gardens by the Bay
333Trendy: Wandelen in Gardens by the Bay

Dagexcursie

Dat Singapore op het gebied van technologie, high-tech snufjes en handel voorop loopt, dat weet iedereen. Dat ze echter ook één van de meest innovatieve steden zijn op het gebied van bouwwerken... Vanaf € 23 p.p.
Bintan: Tropisch paradijs vanuit Singapore 3ster sterren
Bintan: Tropisch paradijs vanuit Singapore

4-daagse tour

Het prachtige eiland Bintan is de ideale bestemming om uw vakantie in Singapore af te sluiten of om tussendoor een paar dagen heerlijk te ontspannen. U kunt genieten van uitgestrekte witte stranden en de... Vanaf € 348 p.p.
333Trendy: Stopover Singapore in style
333Trendy: Stopover Singapore in style

3-daagse privé tour

Maak een stopover in Singapore en verblijf in een trendy accommodatie naar keuze. Uiteraard zult u tijdens deze privé tour de hippe kant van de stad gaan ontdekken met o.a. een ontspannen boottocht door de... Vanaf € 377 p.p.
Sentosa: Singapore's strand en speeltuin 3ster sterren
Sentosa: Singapore's strand en speeltuin

3-daagse tour vanuit Singapore

Tijdens deze tour bezoekt u Sentosa Island en kunt u genieten van alles wat dit avontuurlijke eiland te bieden heeft. Sentosa wordt niet zomaar weleens een combinatie van een pretpark en natuurgebied... Vanaf € 231 p.p.
Singapore by night
Singapore by night

Avondexcursie

Geniet van een diner bij de Singapore rivier aan de altijd gezellige en drukke Boat Quay. Hier bevinden zich de meer authentieke restaurantjes. De oostkade van de Boat Quay is verlicht wat ’s avonds... Vanaf € 45 p.p.
Tour Singapore Zoo
Tour Singapore Zoo

Halve dagexcursie

Deze tour brengt u naar de Singapore Zoo. Een dierentuin met een oppervlakte van 28 hectare dat het thuis is voor meer dan 3.600 zoogdieren, vogels en reptielen inclusief enkele zeldzame en bedreigde soorten. Vanaf € 40 p.p.
Sentosa Island Tour
Sentosa Island Tour

Dagexcursie

Deze tour brengt u naar het eiland van rust en vrede, gelegen ten zuiden van Singapore. Sentosa Island is verbonden met het vasteland door een dam en is te bereiken per metro en over water met de ferry. Vanaf € 43 p.p.
Singapore nacht safari
Singapore nacht safari

Avondexcursie

Bij nacht het wildleven in een tropische jungle ervaren? Deze nacht safari tour maakt dit mogelijk. U brengt een bezoek aan de eerste nachtdierentuin ter wereld: een 40 hectare groot secondaire junglegebied... Vanaf € 46 p.p.
Citytour Singapore
Citytour Singapore

Halve dagexcursie

Tijdens deze halve dagexcursie gaat u de belangrijkste hoogtepunten van Singapore verkennen. Zo ziet u o.a. het beeld van de mythische Merlion, wandelt u door kleur- en geurrijk Chinatown en Little India en... Vanaf € 26 p.p.
Bintan Deluxe: Tropisch paradijs vanuit Singapore 4ster sterren
Bintan Deluxe: Tropisch paradijs vanuit Singapore

4-daagse tour

Het prachtige eiland Bintan is de ideale bestemming om uw vakantie in Singapore af te sluiten of om tussendoor een paar dagen heerlijk te ontspannen. Verblijf in een deluxe hotel, geniet van uitgestrekte... Vanaf € 404 p.p.
Sentosa Deluxe: Singapore's strand en speeltuin 4ster sterren
Sentosa Deluxe: Singapore's strand en speeltuin

3-daagse tour vanuit Singapore

Tijdens deze tour bezoekt u Sentosa Island en verblijft u in een deluxe hotel. Op Sentosa kunt u genieten van alles wat dit avontuurlijke eiland te bieden heeft, want het wordt niet zomaar weleens een... Vanaf € 352 p.p.
Meer resultaten
© 2016 333TRAVEL