bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

Abel Tasman National Park - Nelson - Nieuw Zeeland - T6037

Hoogtepunten

  • Ontdek de natuurpracht van het Abel Tasman Nationaal Park
  • Maak een schitterende cruise langs de kust
  • Wandel door het woud met prachtige uitzichten over de baaien en stranden
Het Abel Tasman Nationaal Park is een klein maar oogverblindend nationaal park aan de kust in het noordwesten van het Zuidereiland. Hier vindt u prachtige verlaten, gouden stranden aan diep turkoois water en groen regenwoud. Het nationaal park geniet van veel zonuren en is het gehele jaar door uitstekend te bezoeken. Het dankt zijn naam aan de Nederlandse ontdekkingsreiziger die als eerste Nieuw-Zeeland ontdekte maar nooit voet aan land heeft gezet: Abel Tasman.

U wordt bij uw accommodatie in Nelson opgehaald per bus en naar Kaiteriteri gereden, waar u aan boord gaat van een catamaran voor een prachtige cruise door het nationaal park. Geniet binnen of buiten op het dek van de natuurpracht om u heen. In Anchorage gaat u van boord om de natuur van dichterbij te verkennen tijdens een wandeling van ca. 2,5 uur. Geniet onderweg van het uitzicht over de diepblauwe baaien en gouden strandjes terwijl u door de bossen wandelt.

Op het eindpunt van de wandeling gaat uw weer aan boord van de boot en wordt u terug gevaren naar Kaiteriteri. Tenslotte brengt de transferbus u weer terug naar uw accommodatie in Nelson.
Belangrijk!
Deze excursie wordt in een internationale groep (Seat in Coach) uitgevoerd.

Dagexcursie

83

Vraag offerte aan