Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Tour » Nieuw zeeland » pure

Bouwstenen Nieuw-zeeland

6 bouwstenen gevonden

(op basis van filters: pure wis uw selectie)

Filter hier de gevonden reizen

Plaats Reisduur
Kenmerken
Labels

Bouwstenen in Nieuw Zeeland


333TRAVEL heeft in Nieuw Zeeland een groot aanbod van dagtours, dag excursies, meerdaagse tours en avontuurlijke trekkings. Uw eigen reis kunt u doormiddel van deze bouwstenen gemakkelijk samenstellen. Wilt u 17 dagen, 3 weken of 4 weken op reis door Nieuw Zeeland, met de bouwstenen van 333TRAVEL is alles mogelijk.
333Pure: Kajakken bij Cathedral Cove
333Pure: Kajakken bij Cathedral Cove

Halve dagexcursie

Cathedral Cove is een van mooiste en bekendste plekjes van het Coromandel schiereiland. Tijdens deze kajaktocht zult u verborgen hoekjes en gaatjes verkennen waar u anders nooit zou kunnen komen. Vanaf € 71 p.p.
333Pure: Kiwi Spotting op Kapiti Island
333Pure: Kiwi Spotting op Kapiti Island

2-daagse korte tour

Kapiti Island is een natuurreservaat dat volledig veilig is gemaakt voor de Nieuw-Zeelandse flora en fauna, met name de speciale vogels. Op dit eiland heeft u de meeste kans om de Little Spotted Kiwi in zijn... Vanaf € 282 p.p.
333Pure: Wandel de Hollyford Track
333Pure: Wandel de Hollyford Track

3-daagse korte tour

In het Fiordland National Park ligt een van de bekendste wandel 'tracks' van Nieuw-Zeeland, de ongerepte Hollyford Track. Wandel 3 dagen met een ervaren gids. Inclusief vluchtje en boottocht. Vanaf € 1221 p.p.
333Pure: Auckland en de Maori
333Pure: Auckland en de Maori

Dagexcursie

Zie de hoogtepunten van Tamaki Makaurau (Maori naam voor Auckland) en de prachtige westkust. Uw Maori gids zal u een landschap laten zien doorspekt met Maori mythes en legenden en een interessante geschiedenis. Vanaf € 166 p.p.
333Pure: De Coromandel Wildernis
333Pure: De Coromandel Wildernis

Dagexcursie

Het groene schiereiland Coromandel heeft een ruige natuur, gevarieerde flora en fauna en een rijke geschiedenis. Tijdens deze excursie wordt u meegenomen diep de oeroude wildernis in, waar u een bijzondere... Vanaf € 181 p.p.
333Pure: Maori, volk van het land
333Pure: Maori, volk van het land

Avondexcursie vanuit Rotorua

Maak kennis met het leven van de Maori van toen, maar ook in het heden. Leer over hun cultuur en levenswijze, stel vragen, beleef een traditioneel hangi diner en maak een avondwandeling door het regenwoud. Vanaf € 96 p.p.
Meer resultaten
© 2016 333TRAVEL