Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Tour » Myanmar » Mandalay

Tours Mandalay

5 reizen gevonden

Filter hier de gevonden reizen

Plaats Reisduur
Kenmerken
Labels
Amarapura en Inwa
Amarapura en Inwa

Dagexcursie

Vandaag bezoekt u de steden Amarapura en Inwa, die vlakbij Mandalay liggen. In oude tijden wisselden de machthebbers van het oude Birma regelmatig van hoofdstad, waardoor u in deze omgeving verschillende... Vanaf € 68 p.p.
Mandalay citytour
Mandalay citytour

Dagexcursie

Qua naam is Mandalay wellicht één van de beroemdste plaatsen van Myanmar is Mandalay. U heeft waarschijnlijk echter geen beeld van de plaats en daar gaat vandaag verandering in komen. Vanaf € 52 p.p.
Het rijke verleden van Mandalay
Het rijke verleden van Mandalay

4-daagse privé tour

Tijdens deze individuele tour door Myanmar ontdekt u Mandalay, de 2e grootste stad van het land. In oude tijden wisselden de machthebbers regelmatig van hoofdstad, waardoor u in deze omgeving verschillende... Vanaf € 316 p.p.
333Pure: Spiritueel heden en verleden van Mandalay
333Pure: Spiritueel heden en verleden van Mandalay

3-daagse privé tour

Tijdens deze individuele tour leert u meer over de religieuze kant van Mandalay en de diepgewortelde invloed die het boeddhisme op het dagelijks leven van de bevolking van Myanmar heeft. Tegelijkertijd neemt... Vanaf € 334 p.p.
Mingun en Sagaing
Mingun en Sagaing

Dagexcursie

Tijdens deze dagexcursie bezoekt u Mingun en Sagaing, oude koningssteden van het Birmese rijk, gelegen in de omgeving van Mandalay. In oude tijden wisselden de machthebbers van het oude Birma regelmatig van... Vanaf € 105 p.p.
Meer resultaten

In de media

Bekijk ook eens

© 2015 333TRAVEL