Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Tour » Myanmar » Mandalay

Tours Mandalay


Filter hier de gevonden reizenPlaats Reisduur
Kenmerken
Labels

(5 bouwstenen gevonden)
Amarapura en Inwa
Amarapura en Inwa

Dagexcursie

Vandaag bezoekt u de steden Amarapura en Inwa, die vlakbij Mandalay liggen. In oude tijden wisselden de machthebbers van het oude Birma regelmatig van hoofdstad, waardoor u in deze omgeving verschillende... Vanaf € 67 p.p.
333Pure: Spiritueel heden en verleden van Mandalay
333Pure: Spiritueel heden en verleden van Mandalay

3-daagse privé tour

Tijdens deze individuele tour leert u meer over de religieuze kant van Mandalay en de diepgewortelde invloed die het boeddhisme op het dagelijks leven van de bevolking van Myanmar heeft. Tegelijkertijd neemt... Vanaf € 329 p.p.
Mingun en Sagaing
Mingun en Sagaing

Dagexcursie

Tijdens deze dagexcursie bezoekt u Mingun en Sagaing, oude koningssteden van het Birmese rijk, gelegen in de omgeving van Mandalay. In oude tijden wisselden de machthebbers van het oude Birma regelmatig van... Vanaf € 120 p.p.
Ontdek Myanmar local style
Ontdek Myanmar local style

9-daagse privé-rondreis Myanmar (excl. vlucht)

Houdt u van reizen zoals de locals dat doen? Het echt leven meemaken, meer in contact komen met het land, de bevolking en haar gewoonten? Deze individuele rondreis door Myanmar laat u dit ervaren. Vanaf € 390 p.p.
333Pure: Land van gouden pagodes
333Pure: Land van gouden pagodes

16-daagse privé rondreis Myanmar

Deze individuele rondreis door Myanmar laat u dieper kennis maken met dit bijzondere land. Het doet haar bijnaam als land van de gouden pagodes eer aan, maar biedt naast de vele tempels ook een enorme... Vanaf € 1800 p.p.
Meer resultaten
© 2016 333TRAVEL