Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Stopover Kuala Lumpur met 4* hotel (T587) 4 sterren

Stopover Kuala Lumpur met 4* hotel
Dag 1: Aankomst Kuala Lumpur
Na aankomst in Kuala Lumpur, volgt de transfer naar uw hotel. Deze moderne stad is een smeltkroes van culturen en Aziatische charme.
Dag 2: Kuala Lumpur
Dag ter vrije besteding. U kunt de dag besteden aan winkelen in een van de vele shoppingmalls of u kunt een optionele excursie maken.

Citytour Kuala Lumpur
Tijdens deze tour maakt u kennis met de hoofdstad van Maleisië: Kuala Lumpur. U zult het contrast zien tussen de historische architectuur en de moderne wolkenkrabbers en zelf ervaren hoe het oude en het nieuwe in deze stad samenvloeien. U brengt een bezoek aan het indrukwekkende Koninklijk Paleis, het Nationale Museum, het Nationale Monument, het Onafhankelijkheidsplein met de prachtige gebouwen die er omheen gebouwd zijn en het imposante in Moorse stijl gebouwde treinstation. Tevens brengt u een bezoek aan een lokale handwerkplaats.

Tenslotte maakt u een fotostop bij het boegbeeld van de stad: de Petronas Twin Towers. Met zijn 452 m één van de hoogste bouwwerken ter wereld.
Dag 3: Kuala Lumpur luchthaven
Uw stopover in Kuala Lumpur zit er alweer op. U wordt op tijd opgehaald voor uw transfer om weer door te vliegen naar uw volgende bestemming.

Foto's


© 2016 333TRAVEL