Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

333Pure: De verborgen schat van Pangkor (T4404)

Leuke pluspunten om te weten

  • Snorkelen bij Pulau Tikus en Pulau Giam
  • Jeep tour over Pangkor Island
  • Unieke & kleinschalige accommodatie
Het prachtige eiland Pangkor biedt een charmante mix van idyllische stranden, fantastische duik- en snorkelmogelijkheden, lokale vissersdorpjes met nog de originele kampong sfeer en een prachtige jungle. In Teluk Ketapang, ook bekend als Turtle Bay, leggen schildpadden hun eieren en heeft u kans om de kleine schildpadjes naar zee te zien rennen.

U verblijft in een goed bewaard geheim in de jungle en vlakbij één van de mooiste stranden van het eiland.

Het 4* Tiger Rock Resort is een zeer uniek en kleinschalig resort. Het resort heeft duurzaam toerisme hoog in het vaandel. De gastvrijheid en service zijn ongekend en in deze bijzondere omgeving kunt u de pure schoonheid van Maleisië ervaren en u volledig welkom voelen.

Het resort bestaat uit 2 gebouwen welke zijn verscholen in de natuur, met in totaal 8 kamers. Het resort is het buitenverblijf van kunstenares Rebecca Wilkinson. Zij heeft zelf de kleurrijke inrichting verzorgd en in iedere kamer hangt een zelfgemaakt kunstwerk.

Tijdens uw verblijf maakt u onder andere een boeiende jeep tour over het eiland, gaat u picknicken op een adembenemend wit bounty strand en snorkelen bij de eilandjes Pulau Tikus en Pulau Giam. Tijdens uw verblijf is ontbijt, lunch en diner inbegrepen, wat garant staat voor een culinaire sensatie.

Foto's


© 2016 333TRAVEL