bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

333Pure: Kerinci Seblat en Kubu Avontuur - Sumatra - Indonesië - T4509

Hoogtepunten

  • Ongerepte jungle van Sumatra
  • Bezoek aan primitieve Kubu stam
  • Kennismaking met het dagelijks leven in de ‘desa’
Sumatra, het op één na grootste eiland van Indonesië, heeft zo veel meer te bieden dan de meeste mensen weten. Bekend zijn de overblijfselen uit het rijke koloniale verleden, de indrukwekkende hooglanden met het Toba meer en de traditionele cultuur van de Batak en Mingkabau.

Sumatra heeft echter ook nog grote onontdekte delen, waar het massa-toerisme nog niet is doorgedrongen. Deze tour biedt u een uniek avontuur in ongerepte jungle, met een kans om bedreigde diersoorten, zoals de Sumatraanse olifant te zien. Daarnaast geeft het u ook een kijkje in het alledaagse leven in de ‘desa’, oftewel het Indonesische platteland.

Hoogtepunt van de tour is een bezoek aan de Kubu stam, een primitieve stam die nog volledig geïsoleerd van westerse invloeden leeft, diep in de jungle. De Kubu zijn een nomadisch volk, die vooral leven van de jacht en de gewassen die zij zelf verbouwen. Hun levensstijl die volledig in harmonie is met de natuur om hen heen, is al eeuwenlang gelijk gebleven.

Voor de avontuurlijke reiziger, die zich niet laat afschrikken door een gebrek aan comfort en zo nu en dan een flinke wandeling, is deze tour beslist een onvergetelijke ervaring.

6-daagse privé-tour Sumatra- Indonesië

Per persoon vanaf:
897

Vraag offerte aan