Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Tour » Indonesie » Lombok

Tours Lombok

5 bouwstenen gevonden

Filter hier de gevonden reizen

Plaats Reisduur
Kenmerken
Labels

Bouwstenen in Lombok


333TRAVEL heeft in Indonesië en op Lombok een groot aanbod van dagtours, dag excursies, meerdaagse tours en avontuurlijke trekkings. Uw eigen reis kunt u doormiddel van deze bouwstenen gemakkelijk samenstellen. Wilt u 2 weken, 17 dagen of 3 weken op reis door Indonesië en Lombok, met de bouwstenen van 333TRAVEL is alles mogelijk.
333Pure: Authentiek Lombok
333Pure: Authentiek Lombok

5-daagse privé-tour Lombok- Indonesië

Tijdens deze tour krijgt u een goede indruk van het veelzijdige Lombok, wat nog verbazingwekkend traditioneel blijkt te zijn. Zo bezoekt u een authentiek Sasakdorp en wordt u omringd door nog ongerepte... Vanaf € 573 p.p.
Ontdek Lombok
Ontdek Lombok

4-daagse privé tour Lombok - Indonesië

Ontdek tijdens deze tour het onbekende zusje van Bali, Lombok. U verblijft hier in het rustige kustplaatsje Senggigi in een prima resort dat direct aan strand ligt. Tijdens een mooie fietstocht geniet u van... Vanaf € 363 p.p.
333Pure: Rinjani Trekking
333Pure: Rinjani Trekking

3-daagse privé-tour Lombok- Indonesië

Een schitterende en spannende trekking voor de sportieve en avontuurlijk ingestelde reiziger. De 3726 meter hoge Rinjani vulkaan op Lombok is de op één na hoogste vulkaan van Indonesië en is zeer geschikt... Vanaf € 285 p.p.
Ontdek Lombok Deluxe
Ontdek Lombok Deluxe

4-daagse privé tour Lombok - Indonsië

Ontdek tijdens deze tour het onbekende zusje van Bali, Lombok. U verblijft in het rustige kustplaatsje Senggigi in een luxe 4* resort dat direct aan strand ligt. Tijdens een mooie fietstocht geniet u van de... Vanaf € 436 p.p.
Traditionele Sasak van Lombok
Traditionele Sasak van Lombok

Dagexcursie Lombok - Indonesië

Vandaag maakt u een tour over het eiland Lombok en leert de oorspronkelijke Sasak cultuur beter kennen. Onderweg bezoekt verschillende dorpjes die elk hun eigen handwerktraditie hebben en heeft u tijd om te... Vanaf € 55 p.p.
Meer resultaten
© 2016 333TRAVEL