Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

333Pure: Natuurschoon van Mondulkiri (T4632)

4-daagse tour


333Pure: Natuurschoon van Mondulkiri
Dag 1: Phnom Penh - Sen Monorom
Al vroeg in de morgen wordt u bij uw hotel opgehaald in Phnom Penh en vertrekt u naar Sen Monorom. Dit is één van de mooiste provincies van Cambodja en wordt nog maar weinig bezocht door toeristen. De tocht naar Mondulkiri gaat door het onaangetaste platteland van Cambodja en het laatste gedeelte naar Sen Monorom leidt over onverharde en slecht onderhouden wegen. Bereidt u zich dan ook voor op een avontuurlijke tocht. Aan het eind van de middag zult u op de plaats van bestemming, Sen Monorom, aankomen. De rest van de avond is ter vrije besteding.
Dag 2: Mondulkiri
Vandaag gaat u de machtige olifant beter leren kennen. U wordt naar het Elephant Valley Project gebracht, een speciaal reservaat opgezet om oude en mishandelde olifanten op te vangen en een goed leven te geven. De olifanten zijn hier geen toeristische attractie en u zult dan ook geen rit op een olifant maken. U gaat daarentegen twee olifantenfamilies ontmoeten in de jungle. U leert over het leven van de olifant, zijn persoonlijke verzorger de 'mahout' en deze uitgestrekte bossen. Een leerzame maar vooral een bijzondere en onvergetelijke dag!
Dag 3: Mondulkiri
In de ochtend bezoekt u de lokale markt van Sen Monorom, waarna u de prachtige natuur en omgeving van Mondulkiri gaat ontdekken. U neemt een kijkje bij een lokale bergstam, die nog op traditionele wijze leeft. Hier zult u een goede indruk krijgen van het dagelijkse leven van deze vriendelijke mensen. Aansluitend bezoekt u de Daum Srol, waar u de Dokramom Bergen kunt beklimmen. Onderweg komt u nog een schitterende waterval tegen.
Dag 4: Sen Monorom - Phnom Penh
U keert vandaag terug naar Phnom Penh. Onderweg kunt u genieten van het prachtige, onaangetaste landschap. Tegen het eind van de middag zult u in Phnom Penh arriveren, waar uw arrangement eindigt.

Vraag nu jouw persoonlijke offerte op maat aan!


Routekaart
Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333TRAVEL

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2016 333TRAVEL