Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Tour » Amerika » Niagara falls » Dag tot dag

Niagara Falls (T7057)

Niagara Falls
Dag 1: Aankomst Niagara Falls
Aankomst in Niagara Falls, waar je volop restaurantjes en winkeltjes treft en uiteraard de wereldberoemde Niagara Watervallen op loopafstand. U overnacht in het boutique 4* hotel Giacomo. Het hotel staat bekend als het luxe boutique hotel van de Niagara Watervallen, met een sublieme service en een geweldige ligging. U verblijft hier 2 nachten.
Dag 2: Niagara Watervallen
Na een goed verzorgd ontbijt vertrekt u naar het natuur fenomeen. Je hoort de Niagara Watervallen al van verre donderen. De tour is inclusief een Niagara Falls USA Discovery Pass, waarbij alle hoogtepunten al inclusief zijn zoals:

- Cave of the Winds Trip
- Niagara Gorge Discovery Center
- Maid of the Mist boottocht ®
- Vervoer per trolley
- Niagara Adventure Theater
- Aquarium of Niagara

De eerste ontmoeting met één van de mooiste creaties van moeder natuur begint met een lift, die u 53 meter naar beneden brengt in de Niagara Kloof, het startpunt om de Bridal Veil Falls en The Cave of the Wind te kunnen bewonderen.

De legende gaat over een jonge Indiaanse vrouw, die door haar stam was geofferd aan de watervallen. Zij werd de bruid van de mist god. De plaats waar ze neerkwam, noemen we de Bridal Veil.

U krijgt een gele poncho en speciale schoenen om toch nog enigszins droog te blijven. Vanaf het " Hurricane deck", bent u slechts 6 meter verwijderd van het indrukwekkende hoeveelheid vallende water! Via verschillende houten platformen kunt u de watervallen bewonderen.

Een ander niet te missen ervaring is de unieke boottocht langs de watervallen met de "Maid of the Mist".

Rondom de watervallen kunt u verschillende panoramische wandeltochten maken met verschillende moeilijkheid niveaus en lengtes. U kunt ter plaatse informatie krijgen welke voor u het meest geschikt is. Op een door u mooi uitgekozen plekje kunt u genieten van een heerlijke picknick bijvoorbeeld met een adembenemend spektakel.
Dag 3: Vertrek Niagara Falls
Na het ontbijt is het tijd om weer verder te reizen naar uw volgende bestemming.

Foto's


© 2016 333TRAVEL