Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

22 Dagen

€ 2302

vanaf 4 personen

€ 2543

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan

Grand Tour Vietnam - Individuele Rondreis (R666)

Leuke pluspunten om te weten

 • Hanoi met veel historie
 • Kleurrijke markten van Sapa
 • Werelderfgoed Halong Bay
 • Het historische plaatsje Hoi An
 • De keizerlijke stad Hue
 • Kustplaats Nha Trang
 • Het bruisende Ho Chi Minh Stad
 • De groene Mekong Delta
 • Strandverblijf in 4* hotel in Mui Ne
 • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
 • Ook geschikt als familievakantie
Deze zeer complete individuele rondreis laat u kennis maken met heel Vietnam, van noord naar zuid, waarbij u alle bijzondere bezienswaardigheden zult bezoeken.

Na een goede kennismaking met Hanoi vertrekt u naar Sapa, het gebied waar verschillende bergvolkeren wonen, herkenbaar aan hun kleurrijke kledij. Hier zult u enkele wandelingen maken door het schitterende berggebied rondom Sapa. Dan volgt een ander hoogtepunt, de bijzondere Baai van Halong. Hier vaart u op een traditionele boot door een natuurgebied waar meer dan 3000 kalkstenen rotsen uit het water omhoog rijzen.

Vervolgens is het centrale deel van Vietnam aan de beurt, met de stad Hue dat mooi is gelegen aan de Parfumrivier. Hier vindt u nog indrukwekkende keizerlijke mausoleumcomplexen en de citadel van de Nguyen Dynasty. Het oude centrum van Hoi An staat op de werelderfgoedlijst, vanwege de historische huisjes die erg goed bewaard zijn gebleven. In Nha Trang is een rustdag ingelast om aan het strand bij te komen of om de omgeving te verkennen.

In het zuiden van Vietnam verkent u bruisend Ho Chi Minh Stad, waarna u ziet hoe de Vietnamezen hun verrassingsaanvallen hebben voorbereid in de kleine Cu Chi tunnels. U gaat verder het binnenland in, naar de groene, tropische Mekong Delta. Hier leert u het lokale leven kennen.

U eindigt uw uitgebreide rondreis met een heerlijke strandvakantie in Mui Ne, waar u al uw verworven indrukken van Vietnam kunt verwerken en op en top kunt genieten.


Luxere accomodaties of exclusief vliegreis?
Deze reis is ook met verblijf in luxere accommodaties of exclusief vliegreis te boeken.

Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

Grand Tour Vietnam Deluxe

Grand Tour Vietnam Deluxe

22-daagse privé rondreis Vietnam- inclusief

Inclusief vluchten. De Grand tour Vietnam is een uitgebreide kennismaking met het land, waarbij u van noord naar zuid reist en alle hoogtepunten bezichtigt. Bezoek in het noorden Hanoi, de...Vanaf €3040,- p.p.

Grand Tour Vietnam

Grand Tour Vietnam

17-daagse privé-rondreis Vietnam (excl. vlucht)

De Grand tour Vietnam is een uitgebreide kennismaking met het land, waarbij u van noord naar zuid reist en alle hoogtepunten bezichtigt. Bezoek in het noorden Hanoi, de bergvolkeren bij Sapa en het...Vanaf €1570,- p.p.

Wilt u van nog luxere accommodaties genieten, dan bieden wij deze reis ook als Executive Class reis aan, waarbij u verblijft in heerlijke 5* hotels (waar mogelijk, anders het beste hotel ter plaatse). De prijs en de hotels van de Executive Class reis zijn op aanvraag.


Foto's


WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per auto of minibus
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids/chauffeur
- Verblijf tijdens de rondreis in uitstekende middenklasse hotels
- Verblijf aan het strand in een heerlijk 4* hotel
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk
Vorige pagina

22 Dagen

€ 2302

vanaf 4 personen

€ 2543

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan
© 2016 333TRAVEL