Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

11 Dagen

€ 1524

vanaf 4 personen

€ 1635

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan

Discover Vietnam - Individuele Rondreis (R660)

Leuke pluspunten om te weten

  • Het bruisende Ho Chi Minh Stad
  • De groene Mekong Delta
  • Het historische plaatsje Hoi An
  • De keizerlijke stad Hue
  • Hanoi met veel historie
  • Werelderfgoed Halong Bay
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Laat u verrassen door de vele, veelzijdige hoogtepunten die Vietnam te bieden heeft. Al reizende door dit lange, uitgerekte land komt u vele verschillende soorten landschappen en bouwstijlen tegen, waardoor elke plaats weer iets nieuws te bieden heeft. U reist van het zuiden naar het noorden van het land, waarbij het landschap steeds mooier en spectaculairder wordt.

Uw individuele rondreis begint in Ho Chi Minh Stad, een moderne stad met vele verschillende wijkjes. Ho Chi Minh Stad is in de volksmond beter bekend als Saigon, zoals de stad vroeger heette en zoals het centrum nog steeds heet. U maakt een uitstapje naar de tropische Mekong Delta, waar u door de smalle kanaaltjes vaart en de lokale levenswijze leert kennen.

In het centrale deel van Vietnam gaat u terug in de tijd bij een bezoek aan Hoi An, een plaats dat op de werelderfgoedlijst staat vanwege de historische huisjes die de tand des tijds goed doorstaan hebben. Ook in Hue gaat u terug de geschiedenis in met een bezoek aan de keizerlijke citadel, waar u zich gemakkelijk kunt voorstellen hoe de keizerlijke familie hier geleefd moet hebben.

Tenslotte is Noord-Vietnam aan de beurt, met allereerst een bezoek aan de charmante hoofdstad Hanoi. Naast de vele bezienswaardigheden is het ook prachtig om het lokale leven hier z'n gang te zien gaan. Eindig uw reis met een cruise door het schitterende werelderfgoed Halong Bay. Laat u verbazen door het uiterst pittoreske, magnifieke landschap. Een perfect einde van een fantastische rondreis door Vietnam!


Luxere accomodaties of exclusief vliegreis?
Deze reis is ook met verblijf in luxere accommodaties of exclusief vliegreis te boeken.

Discover Vietnam Deluxe

Discover Vietnam Deluxe

11-daagse privé rondreis Vietnam- inclusief

Inclusief vluchten. Laat u betoveren door de vele hoogtepunten van Vietnam. Vanuit Ho Chi Minh Stad bezoekt u de weelderige Mekong Delta. Ook Hoi An en Hue mogen niet ontbreken, met veel historie en...Vanaf €1774,- p.p.

Discover Vietnam

Discover Vietnam

9-daagse privé-rondreis Vietnam (excl. vlucht)

Laat u betoveren door de vele hoogtepunten van Vietnam. Vanuit Ho Chi Minh Stad bezoekt u de weelderige Mekong Delta. Ook Hoi An en Hue mogen niet ontbreken, met veel historie en cultuur. U leert...Vanaf €980,- p.p.

Wilt u van nog luxere accommodaties genieten, dan bieden wij deze reis ook als Executive Class reis aan, waarbij u verblijft in heerlijke 5* hotels (waar mogelijk, anders het beste hotel ter plaatse). De prijs en de hotels van de Executive Class reis zijn op aanvraag.


Foto's


WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per auto of minibus
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids/chauffeur
- Verblijf in uitstekende middenklasse hotels
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Dagelijks vertrek mogelijk
Vorige pagina

11 Dagen

€ 1524

vanaf 4 personen

€ 1635

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan
© 2016 333TRAVEL