Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

14 Dagen

€ 1189

vanaf 4 personen

€ 1234

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan

Islandhopping in de Golf van Thailand - Individuele Rondreis (R037)

Leuke pluspunten om te weten

  • Witte zandstranden van Koh Samui
  • Veelzijdig Koh Phangan
  • Prachtige natuur van Koh Tao
  • Shoppen of cultuursnuiven in Bangkok
Houdt u van afwisseling en heeft u altijd al eens op de tropische eilanden van Thailand willen vertoeven? Dit is de ideale combinatiereis voor u!

Zuid-Thailand beschikt over talloze tropische eilanden welke worden verbonden door een prima netwerk van veerboten. Uitstekend geschikt voor islandhopping dus! Ieder eiland heeft zijn eigen karakter en charme, waardoor u verschillende indrukken het land opdoet.

Tijdens deze individuele combinatiereis zult u verschillende eilanden in de Golf van Thailand, aan de oostkant van Thailand ontdekken. U zult genieten op de prachtige tropische zandstranden van Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao. De transfer en hotels zijn keurig voor u verzorgd. Verder kunt u uw vakantie helemaal naar eigen wens indelen. Op de parelwitte stranden met wuivende palmen komt u pas echt tot rust!

Naast de vele stranden waar u kunt genieten van de Thaise zon, heeft deze regio ook veel te bieden voor een actieve vakantie. Zo kunt u er prima duiken en snorkelen.

U eindigt uw islandhopping reis in het bruisende Bangkok waar u de laatste dag kunt gebruiken om inkopen te doen. Een perfecte afsluiting van uw vakantie in Thailand!

Foto's


WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Reizen op individuele basis
- Vervoer per airconditioned minibus en per boot
- Persoonlijk karakter
- Verblijf in middenklasse hotels

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk
Vorige pagina

14 Dagen

€ 1189

vanaf 4 personen

€ 1234

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan
© 2016 333TRAVEL