bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Naar rondreizen

Hoogtepunten

  • Bruisende hoofdstad Bangkok
  • Chiang Mai, ‘Roos van het noorden’
  • Charmant Luang Prabang
  • Karstgebergten bij Vang Vieng
  • De hoofdstad van Laos: Vientiane
  • Relaxed strandverblijf in 4* hotel in Hua Hin
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Deze individuele rondreis neemt u mee door 2 buurlanden, die dicht naast elkaar liggen maar toch erg van elkaar verschillen. Men zegt wel dat Laos het Thailand van 20 jaar geleden is en dat geeft meteen het verschil tussen beide landen weer. Verken deze prachtige landen en leer de Thai en Laotianen kennen, beide zeer vriendelijk en gastvrij.

U begint uw rondreis in de bruisende metropool Bangkok, waar u alle vrijheid heeft om de stad en de omgeving op uw manier te verkennen. Dan vliegt u naar Chiang Mai, waar u voldoende tijd heeft om het oude en nieuwe centrum te verkennen en uiteraard de beroemde avondmarkt.

Vervolgens is het de beurt aan Laos, waar u begint in het charmante Luang Prabang, een stadje met een dorps karakter en bovenal een gezellige sfeer. U maakt een wandelexcursie door de stad en optioneel kunt u de olifanten van het olifantenopvangtehuis beter leren kennen en helpen verzorgen. U bezoekt ook Vang Vieng, bekend om het prachtige berglandschap vol hoge karststeenrotsen en grotten. U eindigt uw verblijf in Laos in de hoofdstad Vientiane, waar u alle hoogtepunten bezoekt zoals het nationale monument en de stoepa That Luang.

Maar uw rondreis is nog niet voorbij! U reist terug naar Thailand, waar u van een heerlijke strandvakantie zult genieten. Tijdens deze dagen kunt u zich heerlijk ontspannen en alle opgedane indrukken verwerken in de badplaats Hua Hin.

Wilt u graag tijdens de rondreis in luxere accommodatie verblijven, dan bieden wij deze rondreis ook als deluxe reis aan. U kunt deze rondreis door Thailand & Laos ook exclusief vliegreis boeken.

Let op: per 1 oktober 2013 wijzigt het Cambodja programma iets. Indien u in oktober of later wilt reizen, vraag dan het gewijzigde programma bij ons op.
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per auto of minibus
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids
- Verblijf tijdens de rondreis in middenklasse hotels
- Verblijf aan het strand in een 4* hotel
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

20-daagse privé rondreis Thailand & Laos

4
personen vanaf
1747 p.p.

2
personen vanaf
1978 p.p.