Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Bangkok en Koh Chang - Individuele Rondreis (R031) 3 sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Bruisend Bangkok
  • Tropisch Koh Chang
Genieten van de tropische, zonovergoten zandstranden van het hippe Koh Chang én het indrukwekkende Bangkok? Dan is deze reis ideaal voor u.

De eerste paar dagen van de reis verblijft u in bruisend Bangkok, waar u uitgebreid kunt shoppen en de vele bezienswaardigheden kunt bezoeken. ’s Avonds kunt u er uitgebreid dineren, een cocktail gaan drinken in de bar, een avondmarkt bezoeken of u in het exotische uitgaansleven storten.

Daarna gaat u genieten van een ontspannen verblijf op het eiland Koh Chang, ook wel 'Elephant Island' genoemd. Dit eiland vormt samen met zo'n 50 eilanden een nationaal zeepark en heeft naast prachtige zandstranden ook nog ruige, ongerepte jungle in het binnenland. Het is nog een rustig eiland waar u zich heerlijk kunt ontspannen, kunt genieten van de witte stranden en palmbomen en mooi kunt snorkelen en duiken.

Kortom, deze reis biedt u de perfecte combinatie tussen vertier en ontspanning en laat u geheel vrij om uw ideale programma in te vullen.


Luxere accomodaties?
Deze reis is ook met verblijf in luxere accommodaties te boeken.

Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

Bangkok en Koh Chang Deluxe

Bangkok en Koh Chang Deluxe

14-daagse combinatiereis Thailand- inclusief

Inclusief vluchten. Als u zowel stad en strand tijdens uw vakantie wilt ervaren, dan is deze combinatiereis zeer geschikt. U spendeert de eerste paar dagen in bruisend Bangkok, waar u uitgebreid kunt...Vanaf €1278,- p.p.


Foto's


WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Transfers per airconditioned minibus
- Verblijf in comfortabele hotels
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk
© 2016 333TRAVEL