Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Bangkok en Hua Hin - Individuele Rondreis (R035) 3 sterren

Leuke pluspunten om te weten

  • Bruisend Bangkok
  • Prachtige stranden van Hua Hin
Combineer het bruisende Bangkok met een ontspannende strandvakantie aan de Golf van Thailand. In Bangkok kunt u eindeloos shoppen, heerlijk eten en prachtige tours maken. In Hua Hin kunt u zich heerlijk ontspannen en genieten aan het strand.

De eerste paar dagen van de reis verblijft u in bruisend Bangkok, waar u uitgebreid kunt shoppen en de vele bezienswaardigheden kunt bezoeken. ’s Avonds kunt u er uitgebreid dineren, een cocktail gaan drinken in de bar, een avondmarkt bezoeken of u in het exotische uitgaansleven storten.

Daarna gaat u genieten van een ontspannen strandvakantie in de koninklijke badplaats Hua Hin. Hua Hin heeft brede stranden en de zee is er rustig. 's Avonds kunt u er heerlijk eten in een van de vele visrestaurantjes en op de avondmarkt kunt nog de laatste souvenirs kopen.

Kortom, deze reis biedt u de perfecte combinatie tussen vertier en ontspanning en laat u geheel vrij om uw ideale programma in te vullen.


Luxere accomodaties?
Deze reis is ook met verblijf in luxere accommodaties te boeken.

Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

Bangkok en Hua Hin Deluxe

Bangkok en Hua Hin Deluxe

14-daagse combinatiereis Thailand- inclusief

Inclusief vluchten. Combineer het bruisende Bangkok met een ontspannende strandvakantie in Hua Hin. Een combinatiereis met verblijf in deluxe hotels, inclusief ontbijt....Vanaf €1285,- p.p.


Foto's


WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Transfers per airconditioned minibus
- Verblijf in comfortabele hotels
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk
© 2016 333TRAVEL