Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

14 Dagen

€ 2129

vanaf 4 personen

€ 2263

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan

Sabah: Highlights & jungle van Borneo - Individuele Rondreis (R490)

Leuke pluspunten om te weten

  • Levendige stad Kota Kinabalu
  • Avontuurlijke fietstocht
  • Orang-oetan centrum Sepilok
  • Boottochten over de Kinabatangan rivier
  • Grote kans om wildlife te spotten
  • Eindigen aan het strand in een 5* resort
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Maak een heerlijke individuele rondreis langs de highlights van Sabah, Borneo’s meest bekende deelstaat. U vindt er o.a. de levendige stad Kota Kinabalu, de op één na hoogste berg van Zuidoost-Azië, prachtige stranden en onderwaterwereld en natuurlijk de ongerepte natuur van Borneo met een overvloed aan zeldzame en bijzondere dieren.

U start in Kota Kinabalu, een levendige stad aan zee en de hoofdstad van Sabah, waar u een interessante stadstour maakt en van het prachtige uitzicht geniet over de Zuid-Chinese Zee met het Tunku Abdul Rahman Park. Ook gaat u avontuurlijke fietstocht door de prachtige omgeving van Kota Kinabalu maken.

Vanuit Kota Kinabalu maakt u een uitstapje naar een waar paradijs. Pulau Tiga, bekend van de Engelse versie van de tv-serie Expeditie Robinson, is een onbewoond eiland in het zuiden van Sabah en wordt overwoekerd door een weelderige vegetatie. U kunt er prachtige wandelingen maken over één van de vele natuurlijke wandelpaden of gewoon genieten aan het prachtige strand. Ook bezoekt u het bijzondere Snake Island, waar diverse soorten zeeslangen leven.

Daarna vliegt u naar dé plaats voor natuurliefhebbers; Sandakan. Vanuit hier zult u Sepilok bezoeken, het bekendste orang-oetan rehabilitatiecentrum ter wereld. Sandakan is tevens de toegangspoort tot het jungleachtige gebied langs de Kinabatangan rivier. U gaat dit gebied per boot verkennen in de hoop onderweg o.a. zeldzame neusapen, olifanten en neushoornvogels te zien.

De reis eindigt aan het strand bij Kota Kinabalu, waar u even helemaal bij kunt komen in een heerlijk deluxe resort. U kunt in deze omgeving ook prachtig duiken en snorkelen.


Exclusief vliegreis?
Deze reis is ook exclusief vliegreis te boeken.

Sabah: Highlights & jungle van Borneo

Sabah: Highlights & jungle van Borneo

8-daagse rondreis Maleisië

Maak een heerlijke individuele rondreis langs de highlights van Sabah, Borneo’s meest bekende deelstaat. U vindt er o.a. de levendige stad Kota Kinabalu, de op één na hoogste berg...Vanaf €1100,- p.p.


Foto's


Kinabatangan rivier - Sabah - Borneo
Neusapen, proboscis, Borneo, Sabah, Kinabatangan
Neushoornvogel - Kinabatangan - Sabah
Wat kunt u verwachten?- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Excursieprogramma naar Pulau Tiga en vanaf Sandakan naar het Kinabatangan gebied met kleine internationale groepjes (Seat in Coach)
- Vervoer per auto of minibus
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids/chauffeur
- Verblijf in middenklasse hotels
- Strandverblijf in 5* hotel bij Kota Kinabalu
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Uw reis op maat
Wilt u langer verblijven, dan kunt u via de kalender uw gewenste retourdatum kiezen. Daarmee verlengt u het laatste hotel van deze reis. Wilt u liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij deze reis voor u op maat samenstellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de hotels te upgraden naar een van onze andere hotels. Informeert u bij één van onze Maleisië specialisten voor de mogelijkheden.
Vorige pagina

14 Dagen

€ 2129

vanaf 4 personen

€ 2263

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan
© 2016 333TRAVEL