Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

16 Dagen

€ 1518

vanaf 4 personen

€ 1595

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan

Bali en Lombok Tour - Individuele Rondreis (R502)

Leuke pluspunten om te weten

  • Kunstenaarsdorp Ubud
  • Lavastranden van Lovina
  • Rustige en traditionele oostkust bij Candidasa
  • Heerlijk strandverblijf op Lombok
  • Fietstocht door het ongerepte achterland van Lombok
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Ontdek tijdens deze rondreis door Indonesië ontdekt u verschillende plaatsen op Bali en Lombok. Twee buren, maar met zeer grote verschillen in cultuur en landschap. Hier vindt u grote kratermeren, vulkanen, smaragdgroene rijstvelden en jungle en zwarte en hagelwitte stranden. Onderweg ontmoet u de lokale bevolking op marktjes en in dorpjes waar het dagelijks leven voortkabbelt. En tijdens een bezoek aan een aantal belangrijke tempels, leert en ziet u meer over het geloof en hoe diep dit nog in het leven van de mensen is verankerd.

U start uw rondreis over Bali in het groene centrum van het eiland. Hier heeft u genoeg tijd om de prachtige natuurlijke omgeving en het kunstenaarsdorp Ubud met haar vele kunstmarkten, galerieën en het beroemde apenbos te verkennen. U rijdt verder naar de westkust, waar u stopt de beroemde zeetempel van Tanah Lot en door Bali's adembenemende rijstterrassen en natuur rijdt.

Maar natuurlijk heeft u ook tijd om te ontspannen op het strand. U verblijft u in het rustige vissersplaatsje aan de noordkust, Lovina, waar u tevens 's ochtends vroeg op zoek kunt gaan naar de groepen dolfijnen die hier veelvuldig voorkomen. Via het hooggelegen Kintamani, waar u een imposant uitzicht heeft over de nog actieve Batur en Agung vulkaan, rijdt u naar Candidasa aan de oostkust van Bali. Onderweg bezoekt u de moedertempel Besakih en de vleermuizentempel.

Per speedboot maakt u de oversteek naar Lombok, waar u in het rustige kustplaatsje Senggigi verblijft. Tijdens een mooie fietstocht geniet u van de heerlijke rust van dit nog redelijk onbekende eiland met haar veelzijdige natuur, cultuur en uitgestrekte stranden. En onderweg zult u ook de lokale Sasak bevolking beter leren kennen.


Luxere accomodaties of exclusief vliegreis?
Deze reis is ook met verblijf in luxere accommodaties of exclusief vliegreis te boeken.

Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

Bali en Lombok Deluxe

Bali en Lombok Deluxe

16-daagse privé rondreis Bali-Indonesië- inclusief

Inclusief vluchten. Verblijf in deluxe hotels. Ontdek tijdens deze reis de nog onontdekte plekken van Bali en Lombok. Twee buren, maar met zeer grote verschillen in cultuur en landschap. Kratermeren,...Vanaf €2064,- p.p.

Bali Special

Bali Special

6-daagse privé tour Bali-Indonesië

Deze speciale 6-daagse privé tour brengt u naar de diverse de hoogtepunten van Bali. Zo bezoekt u het culturele centrum Ubud en prachtige omringende natuur, de belangrijkste tempels van het...Vanaf €351,- p.p.

Ontdek Lombok

Ontdek Lombok

4-daagse privé tour Lombok - Indonesië

Ontdek tijdens deze tour het onbekende zusje van Bali, Lombok. U verblijft hier in het rustige kustplaatsje Senggigi in een prima resort dat direct aan strand ligt. Tijdens een mooie fietstocht geniet...Vanaf €336,- p.p.


Foto's


Rijstterassen op Bali
Ceremonie Tanah Lot tempel - Bali
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per airconditioned minibus
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids
- Verblijf tijdens de rondreis in middenklasse hotels
- Verblijf aan het strand in een 3* hotel
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Uw reis op maat
Wilt u langer verblijven, dan kunt u via de kalender uw gewenste retourdatum kiezen. Daarmee verlengt u het laatste hotel van deze reis. Wilt u liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij deze reis voor u op maat samenstellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de hotels te upgraden naar een van onze andere hotels. Voor uw opties kijkt u hier.
Vorige pagina

16 Dagen

€ 1518

vanaf 4 personen

€ 1595

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan
© 2016 333TRAVEL