bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Naar rondreizen

Hoogtepunten

  • Jaisalmer de 'Gouden Stad' in de woestijn
  • Veelal overnachtingen in voormalige Maharadja paleizen
  • Bedevaartsoord Pushkar
  • Wereldwonder Taj Mahal bij zonsopgang
  • Bezoek aan Bishnoi stam per jeepsafari
  • Boottocht Varanasi
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Een rondreis door India is een ervaring voor alle zintuigen. Proef tijdens deze individuele rondreis de diversiteit van de Indiase keuken. Laat u bekoren door de enorme kleurenpracht die Rajasthan te bieden heeft, ervaar hoe het is om te slapen in een Maharadja paleis en voel de magie van Varanasi.

Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 80,- inbegrepen, zodat u ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast.

Tijdens deze prachtige individuele rondreis door India beschikt u over een privé chauffeur en Engelssprekende gidsen op locatie. U verblijft u in uitstekende 3-sterren hotels en heeft 2 overnachtingen in luxe Maharadja paleizen.

U bezoekt onder andere de 'Gouden Stad' Jaisalmer met zijn zandduinen en indrukwekkende vesting met vrouwen in prachtige sari's. Tijdens een kamelentocht door de Thar woestijn beleeft u het nomaden leven. In Jodhpur kunt u dwalen tussen de indigo blauwe huizen van de Bhraman kaste en imposante Maharadja paleizen. Het wonderbaarlijke Udaipur, met zijn drie meren, mooie paleizen en tuinen lijkt regelrecht het decor uit een sprookje.

Per jeepsafari brengt u een bezoek aan de unieke Bishnoi stam. U ontdekt ook het pittoreske witte stadje Pushkar, een bedevaart oord voor Hindoes gelegen aan een meer. Heilige Sadhu mannen zitten hier op de ghats te bidden.

Bekijk een Bollywood film in Jaipur, een zeer populaire bezigheid van de Indiase bevolking. Uiteraard kan een bezoek aan het meest romantische wereldwonder ter wereld de Taj Mahal in Agra niet ontbreken aan uw reis door India.

Per nachttrein reist u naar Varanasi gelegen aan de heilige Ganges. Tijdens een boottocht in de ochtendglorie zult u onder de indruk zijn van alle religieuze rituelen die hier al eeuwenlang het leven bepalen en zult u betoverd raken door de magie van India.

Wilt u graag tijdens de rondreis in luxe accommodaties verblijven, dan bieden wij deze rondreis ook als deluxe reis aan. U kunt deze vakantie naar India ook exclusief vliegreis boeken.
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per auto of minibus met airconditioning
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren chauffeur, die matig Engels spreekt
- Deskundige en Engelssprekende gidsen op alle genoemde locaties
- Verblijf tijdens de rondreis in uitstekende 3* hotels (veelal in Heritage hotels)
- Verblijf in Rohet en Deogarh in traditionele deluxe Maharadja paleizen
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
- Mocht u rechtstreeks met KLM vliegen, is de vliegtijd slechts 7,5 uur naar Delhi

Dagelijks vertrek mogelijk

22-daagse privé rondreis India

4
personen vanaf
2098 p.p.

2
personen vanaf
2200 p.p.