Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Rondreis » China » Grand tour china » Informatie
Vorige pagina

29 Dagen

€ 3954

vanaf 4 personen

€ 4304

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan

Grand Tour China - Individuele Rondreis (R318)

Leuke pluspunten om te weten

  • Bruisende hoofdstad Beijing én Hong Kong
  • Bezoek aan Terracotta leger in Xian
  • Cruise over de Yangtze Rivier
  • Betoverend Lijiang en Dali
  • Indrukwekkend Karstgebergte en Drakensrug rijstvelden
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
China spreekt al eeuwen tot de verbeelding van reizigers. De immense natuur met hoge bergen en diepe meren, slaperige minderheidsdorpjes, waar de bevolking nog in klederdracht loopt en leven volgens hun diepgewortelde cultuur. Oude ommuurde steden met houten huisjes met binnenhofjes versierd met vogelkooitjes en rode lampionnen. Maar tegenwoordig ook de hypermoderne steden, snelle treinen en hippe restaurants.

Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 104,- inbegrepen, zodat u ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast.

Tijdens deze zeer uitgebreide individuele rondreis door China, komt u langs alle beroemde hoogtepunten van dit fascinerende land. U bezoekt het keizerlijk Beijing en uiteraard ook de Grote Muur. Per nachttrein reist u naar Xian, om zijn indrukwekkende Terracotta Leger te aanschouwen.

Dan is het tijd om te ontspannen op een mooi cruiseschip voor 4 dagen op de Yangtze, de langste rivier van Azië. Laat u verrassen door diepe kloven en het leven van de bevolking die al eeuwen op dezelfde wijze voortkabbelt.

Hierna vliegt u naar Lijiang, gelegen in de kleurrijke provincie Yunnan, aan de voet van de Himalaya. Hier bezoekt u ook Dali en het Stenen Woud.

Vervolgens vliegt u naar Guilin met zijn sprookjeslandschap van het Jade groene Karstgebergte met steile rotsen waartussen rivieren slingeren.

U overnacht in het adembenemende, hooggelegen Drakensrug rijstvelden, waar de tand des tijds nog geen invloed heeft gehad. Vervolgens reist u door naar Guangzhou, het voormalige Canton. Uw rondreis wordt afgesloten in de de bruisende stad Hong Kong.

Tijdens deze zeer volledige rondreis zult u China niet alleen ontmoeten maar ook beleven.


Luxere accomodaties of exclusief vliegreis?
Deze reis is ook met verblijf in luxere accommodaties of exclusief vliegreis te boeken.

Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

Grand Tour China Deluxe

Grand Tour China Deluxe

29-daagse privé rondreis China- inclusief

Inclusief vluchten. Deze individuele rondreis brengt u langs de mooiste bezienswaardigheden van China, zoals Beijing, Xian, Yangtze cruise, Lijiang en Dali in Yunnan en Karstgebergte rondom Guilin. U...Vanaf €4495,- p.p.

Grand Tour China

Grand Tour China

25-daagse privé tour China (excl. vlucht)

Deze tour brengt u langs alle beroemde hoogtepunten van China, zoals Beijing, Xian, Yangtze cruise, Lijiang en Dali in Yunnan aan de voet van de Himalaya en het Karstgebergte....Vanaf €3300,- p.p.


Foto's


WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Comfortabele vlucht
- Reizen op privé-basis
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids
- Verblijf in goede middenklasse hotels
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Vorige pagina

29 Dagen

€ 3954

vanaf 4 personen

€ 4304

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan
© 2016 333TRAVEL