Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

10 Dagen

€ 1751

vanaf 4 personen

€ 1795

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan

Phnom Penh & Siem Reap in Comfort en Luxe - Individuele Rondreis (R606)

Leuke pluspunten om te weten

  • Verblijf in stijlvolle, luxe accommodaties
  • De hoofdstad Phnom Penh, waar oud en nieuw samenkomen
  • Siem Reap, met het magnifieke Angkor tempelcomplex
Tijdens deze combinatiereis verblijft u in de 2 belangrijkste plaatsen van Cambodja, de hoofdstad Phnom Penh en het provinciale Siem Reap, bekend om het nabijgelegen indrukwekkende Angkor tempelcomplex. Niet alleen de bestemmingen, maar ook de accommodaties maken deze reis speciaal. U verblijft in twee heerlijke luxe accommodaties, waarbij de koloniale inrichting, de sfeer en met name de service uw verblijf tot een genot maken.

De vluchten, vervoer naar uw hotel en de accommodaties zijn geregeld en verder heeft u alle vrijheid om zelf uw dagen in te delen. Beslis zelf hoe laat u opstaat, wat u gaat bezoeken en hoeveel u op een dag gaat doen.

U begint uw reis in de hoofdstad van het land, Phnom Penh. Hier komen oud en nieuw samen. Tussen de nieuwere gebouwen en huizen vindt u ineens een tempel of een kleine markt. In deze stad kunt u al wandelend of reizend per tuktuk gemakkelijk alle bezienswaardigheden bezoeken en goed winkelen in de leuke, kleine boetiekwinkeltjes. In de avond zijn er vele uitstekende restaurants te vinden en enkele hippe bars.

U eindigt uw reis in Siem Reap, een gezellige stad. De populariteit heeft het te danken aan het nabijgelegen Angkor tempelcomplex, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Hier kunt u gemakkelijk 3 dagen ronddwalen van tempel tot tempel zonder u een moment te vervelen. In de avonden kunt u uitstekend dineren en genieten van een cocktail in een trendy bar.

Foto's


WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Vervoer per auto of minibus
- Verblijf in luxe 5* hotels

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk
Vorige pagina

10 Dagen

€ 1751

vanaf 4 personen

€ 1795

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan
© 2016 333TRAVEL