Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

17 Dagen

€ 1405

vanaf 4 personen

€ 1815

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan

Highlights of the Wild West Superior - Individuele Rondreis (R7007)

Leuke pluspunten om te weten

  • Langs de Riviera van Californië
  • Bezoek aan San Francisco
  • Natuur wereldwonder Grand Canyon en Bryce
  • Yosemite national park en Death Valley
  • De glamour en glitter van Las Vegas
  • De hippe wijken van Los Angeles
  • Roadtrip door Californië, Nevada, Arizona en Utah
Tijdens deze 17-daagse fly drive rondreis west Amerika, ervaart u de ultieme vrijheid om met uw eigen huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden.

Uw reis begint in "de Stad van de Engelen" Los Angeles. U rijdt via een schitterende route langs de Riviera van Californië. U komt langs het beroemde badplaatsje Malibu, de stranden van Santa Barbara, de 17 Miles Drive route en bezoekt San Francisco. Deze schitterende stad, heeft zowel Europese als Aziatische invloeden, maar is op en top Amerikaans. Al van ver schittert het icoon van de stad u tegemoet; De Golden Gate Bridge.

In Yosemite National Park kunt u genieten van gletsjers, watervallen en monolieten. Leuk om te picknicken in de overweldigende natuur, maar pas wel op voor de beren! Via Death Valley, zowel de laagste als heetste plek van Amerika reist u naar Las Vegas.

Deze woestijnstad in Nevada is wereldberoemd om zijn gok paleizen, glamour, shows en shopping malls. Wellicht kunt u hier ook een gokje wagen!
Na Las Vegas liggen de volgende wereldwonderen al op u te wachten. De vuur rode rotsformaties van Zion en Bryce National Park en de grootste canyon ter wereld; Grand Canyon. Als u over de rand gluurt, ervaart u de diepte van deze natuurgigant.

Via Indianen gebieden reist u via het spirituele Sedona, naar het mondaine Palm Springs in de woestijn. Uw reis eindigt in Los Angeles, waar u onder andere Hollywood, Rodeo Drive en Universal Studios kunt bezoeken. De enorme afwisseling qua steden en natuur zullen deze road trip tot een onvergetelijke ervaring maken.


Exclusief vliegreis?
Deze reis is ook exclusief vliegreis te boeken.

Highlights of the Wild West Superior

Highlights of the Wild West Superior

14-daagse autorondreis Amerika (excl. vlucht)

Fantastische reis door West Amerika. Tijdens deze tour komt u o.a. in Los Angeles, San Francisco, Yosemite, Death Valley, Las Vegas, Bryce, Zion en Grand Canyon. U verblijft in superior hotels. ...Vanaf €942,- p.p.


Foto's


WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Verblijf in superior hotels

Let op: de huurauto is nog niet bij de prijs inbegrepen, zodat u zelf uw huurauto kunt kiezen

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk
Vorige pagina

17 Dagen

€ 1405

vanaf 4 personen

€ 1815

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan
© 2016 333TRAVEL