Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Best Deal Discover Florida - Individuele Rondreis (R7000)

Leuke pluspunten om te weten

  • Bezoek aan Fort Myers
  • Schitterende route langs charmante plaatsjes aan de Golfkust
  • Alligators in de Everglades
  • ’Themaparken hoofdstad van de wereld’ Orlando
  • NASA’s Kennedy Space Center
  • Fort Lauderdale; ‘Venetië van Amerika’
Ontdek tijdens deze 10-daagse fly drive Amerika het beste van de staat Florida terwijl u de ultieme vrijheid ervaart om met uw eigen huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden.

Uw autorondreis door ‘de Sunshine State’ begint in Miami, een bruisende wereldstad met een geheel eigen karakter. U verblijft 2 nachten in het meest bekende deel van Miami; Miami Beach, waar de eindeloze zandstranden met wuivende palmen en een turquoise blauwe zee op u wachten. Een bezoek aan het Art Deco District met de befaamde Ocean Drive in South Beach mag niet ontbreken! Pastelkleurige gebouwen met de typische architectuur uit de jaren ’30 zorgen voor een ongedwongen sfeer.

Vervolgens reist u via de 42 bruggen, die tientallen eilanden van de Florida Keys met elkaar verbindt, naar het meest zuidelijke punt van Florida; Key West. Gemeten vanuit het zuidelijkste puntje van het eiland, ligt Cuba slechts op zo’n 150 km afstand. Niet gek dat hier een meer Caribische sfeer heerst dus. Naast vele prachtige stranden bezit Florida ook prachtige natuurparken, waarvan het Everglades National Park de bekendste is. U kunt het park verkennen via de bospaden, maar het is nog leuker en spectaculairder om met een airboat het water op te gaan.

In Fort Myers kunt u de prachtige zonsondergang bekijken vanaf de pier en de voormalige vakantiewoningen van Edison en Ford bezoeken. Een schitterende route langs de kust brengt u vervolgens naar het ‘themaparken hoofdstad van de wereld’, Orlando. Ontmoet Mickey en zijn vriendjes in één van de Walt Disney World® themaparken of neem een kijkje in de wereld van film en televisie bij Universal Studios®. Tot slot reist u via Florida's Space Coast, waar u onderweg het Kennedy Space Center kunt bezoeken, naar Fort Lauderdale, ook wel het ‘Venetië van Amerika' genoemd.


Luxere accomodaties of exclusief vliegreis?
Deze reis is ook met verblijf in luxere accommodaties of exclusief vliegreis te boeken.

Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

Discover Florida

Discover Florida

10-daagse fly drive Amerika- inclusief

Inclusief vluchten. Ontdek het beste van de staat Florida. Uw fly drive door de 'Sunshine State' begint in het bruisende Miami. U bezoekt ook Caribisch Key West en reist via de Everglades naar Fort...Vanaf €1075,- p.p.
Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

Discover Florida Superior

Discover Florida Superior

10-daagse fly drive Amerika- inclusief

Inclusief vluchten. Ontdek het beste van de staat Florida. Uw fly drive door de 'Sunshine State' begint in het bruisende Miami. U bezoekt ook Caribisch Key West en reist via de Everglades naar Fort...Vanaf €1187,- p.p.

Best Deal Florida

Best Deal Florida

8-daagse autorondreis Amerika (excl. vlucht)

Ontdek tijdens deze autorondreis Amerika het beste van de staat Florida. U verblijft in prima budget hotels en bezoekt o.a. het bruisende Miami, Caribisch Key West en reist via de Everglades naar...Vanaf €330,- p.p.


Foto's


WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Verblijf in budget hotels (muv een superior hotel in Key West)

Let op: de huurauto is nog niet bij de prijs inbegrepen, zodat u zelf uw huurauto kunt kiezen

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk
© 2016 333TRAVEL