Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Visum bepalingen Thailand

Voor Thailand is een geldig Nederlands paspoort vereist. Dit paspoort dient bij binnenkomst in Thailand nog 6 maanden geldig te zijn. Indien u Thailand via een Thaise luchthaven binnenkomt en een Nederlands paspoort heeft, dan kunt u 30 dagen zonder visum reizen.

Indien u langer dan 30 dagen in Thailand wenst te verblijven, dan dient u een toeristenvisum aan te vragen. Dit toeristenvisum is geldig van 1 tot maximaal 3 maanden.

Indien u Thailand overland via een landsgrens binnenkomt, dan mag u 15 dagen zonder visum reizen. Bij binnenkomst in Thailand via een landsgrens dient uw paspoort nog 6 maanden geldig te zijn.

Het toeristenvisum kunt u snel en veilig regelen via onze partner KES Visa Support. Zie www.kesvisum.nl of bel 070-390 9774 op werkdagen vanaf 08.30 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag

Postadres
Keith Export Services
Postbus 25771
2502 HT Den Haag

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333TRAVEL

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2016 333TRAVEL