Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Visum bepalingen Nieuw Zeeland

Voor Nieuw-Zeeland is een geldig Nederlands/Belgisch paspoort vereist. Dit paspoort dient na terugkomst vanuit Nieuw-Zeeland nog 3 maanden geldig te zijn.

Wanneer u korter dan 3 maanden in Nieuw-Zeeland gaat reizen, heeft u geen visum nodig.

Wel is het mogelijk dat u gevraagd wordt om bij aankomst het volgende te laten zien:
- Bewijs dat u binnen 3 maanden het land weer zult verlaten, bijvoorbeeld uw retour vliegticket.
- Bewijs dat u voldoende geld heeft om in uw onderhoud te voorzien gedurende uw verblijf, bijvoorbeeld een afschrift van uw bankrekening. Er wordt verwacht dat u minimaal NZD 1000 (circa € 575,-) per maand per persoon ter beschikking heeft.

Wanneer u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333TRAVEL

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2016 333TRAVEL