bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

Visum bepalingen Laos

Voor Laos heeft u een Nederlands paspoort nodig dat na vertrek nog 6 maanden geldig is. Tevens heeft u een visum nodig.

Dit visum, het zogenaamde toeristenvisum kunt u bij aankomst op de luchthavens van Luang Prabang en Vientiane of bij de grensovergang van Thailand naar Laos kopen en kost ongeveer $ 35,-. Dit bedrag moet contant betaald worden in Thaise bath of US Dollar. Vergeet vooral niet minimaal 1 pasfoto in kleur mee te nemen. Het toeristenvisum is maximaal 30 dagen geldig. Wenst u langer te verblijven dan dient u vooraf in Nederland het visum te regelen.

Het visum kunt u snel en veilig regelen via onze partner KES Visa Support. Zie www.keithexportservices.com of bel 070-390 9774 op werkdagen vanaf 08.30 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag

Postadres
Keith Export Services
Postbus 25771
2502 HT Den Haag

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.