bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

Visum bepalingen

Heeft u bij 333TRAVEL een reis geboekt naar China, Laos, Vietnam, Cambodja, India, Nepal, Sri Lanka, Myanmar of Indonesië, dan is een visum vereist. Klikt u hiernaast op het land van bestemming voor informatie over het aanvragen van een visum.

Voor elk land gelden aparte regels en condities. Per bestemming kunt u exact nalezen welke voorwaarden van toepassing zijn op de keuze van uw bestemming.

333TRAVEL werkt met betrouwbare partners. Een van onze partners is KES Visa Support. Reeds 20 jaar lang is KES gespecialiseerd in het snel en veilig regelen van visa. In sommige gevallen is het nodig om uw paspoort aangetekend naar KES te sturen. U kunt er van op aan dat de verzorging en uitvoering via KES 100% betrouwbaar is.

Op de website van KES Visa Support kunt u onder visumdiensten alle informatie terugvinden die van belang zijn voor het regelen van het visum. Tevens worden de exacte kosten getoond die aan de consulaten moeten worden betaald. Houdt u er rekening mee dat de arbeid/administratiekosten voor het regelen van uw visum € 25,- per paspoort bedragen. Deze kosten komen bovenop de prijzen zoals vermeld op de website van KES Visa Support.

Hierbij de gegevens van onze partner :
KES Visa Support, website : www.keithexportservices.com of bel 070-390 9774 op werkdagen vanaf 08.30 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag

Postadres
Keith Export Services
Postbus 25771
2502 HT Den Haag

Zorg dat u op tijd uw visum geregeld heeft, bij sommige ambassades duurt het een aantal werkdagen en als u het per post wilt laten doen, kan de verwerkingstijd circa twee tot drie weken in beslag nemen.

Let op: met ingang van 26 juni 2012 dienen alle kinderen over een eigen reisdocument te beschikken.