Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Reisvoorbereiding » Visum

Visum bepalingen

Heeft u bij 333TRAVEL een reis geboekt naar China, Laos, Vietnam, Cambodja, India, Nepal, Sri Lanka, Myanmar of Indonesië, dan is een visum vereist. Klikt u hiernaast op het land van bestemming voor informatie over het aanvragen van een visum.

Voor elk land gelden aparte regels en condities. Per bestemming kunt u exact nalezen welke voorwaarden van toepassing zijn op de keuze van uw bestemming.

KES Visa Support
333TRAVEL werkt uitsluitend met betrouwbare partners. Een van onze partners is KES Visa Support. KES is vanaf 1989 gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor zowel particulieren als bedrijven en neemt uw gehele visumaanvraag graag voor u uit handen. Ook u kunt, zoals veel multinationals,reisbureaus, vakantiegangers en andere reizigers, gebruik maken van KES Visa Support.

Uw aanvraag wordt altijd door een visa expert nagekeken op volledigheid om weigering en vertraging van uw visum voor te zijn. Bij KES kunt u persoonlijk langs gaan om uw paspoort af te leveren, maar aangetekend opsturen is ook een mogelijkheid. U kunt ervan op aan dat de verzorging en uitvoering van een visumaanvraag via KES 100% betrouwbaar is.

Op de website van KES Visa Support kunt u onder visumdiensten alle informatie terugvinden die van belang zijn voor het regelen van het visum. Tevens worden de exacte kosten getoond die aan de consulaten moeten worden betaald. KES rekent voor het verzorgen van uw visum €32,70 per paspoort aan servicekosten. Deze kosten komen bovenop de visumkosten die de ambassades en consulaten in rekening brengen. U krijgt als klant van 333TRAVEL 10% korting op de servicekosten.

De gegevens van onze partner :

KES Visa Support
Website : www.kesvisa.com

Tel: 070-390 9774
Openingstijden: werkdagen vanaf 08.30 - 17.00 uur

Bezoekadres
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag

Postadres
Keith Export Services
Postbus 25771
2502 HT Den Haag

In de media

Bekijk ook eens

© 2015 333TRAVEL